A nagy közönségkedvencek és a hagyományos Dumaszínház estek mellett az idei évadban is bővül a repertoár. 

A bemutatók sorát a Dumaszínházban Kovács András Péter Vihar a biliben című önálló estje nyitja, melyet október 7-én láthat először a közönség. Az új műsor mind hangulatában, mind tematikájában különbözni fog eddigi előadásaitól egy humorista szemével láthatjuk azokat a problémákat, drámákat és játszmákat, amelyek a mindennapunk részei a magánéletben, közéletben.  Október 8-án Hadházi László, Tévélaci  – A világ, és ami helyette van című új estje mutatkozik be. Témája a látszat és a valóság, a média, a televízió és az élet közti különbség. Az est állandó vendége Janklovics Péter lesz.

November 6-án jön a nagysikerű Duma Swing folytatása a Duma Swing 2. – Janklovics Péterrel, Kovács András Péterrel és Illés Ferenccel. A jókedv nem, csak a dizájn fog némiképp változni: fehér ing és fekete nyakkendő hózentrógerral helyett fekete ingben, fehér hózentrógerral és nyakkendőben lép színpadra a trió.

Ősszel megújul a Duma Roast is – a főfogás ezúttal Schobert Norbert. A Corvin Dumaszínházat megelőzve a produkció először vidéken – szeptember 28-án, Szombathelyen – kerül bemutatásra. A budapesti premier december 2. Az est résztvevői: Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs, a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc) és Schobert Norbert.

A Kompót Dumaklub első bemutatója október 15-én Kanapé címmel Hajdú Balázs és Tóth Edu közös estje lesz.  A két humorista ezúttal egy olyan korszakba repíti vissza a nézőt 90 percben, ahol még örömet okozott az, ha sörét szürcsölve a kedvenc műsorát nézi, miközben pálmalevéllel legyezgetve mindkét talpát szimultán masszírozzák. Ezt követi Szobácsi Gergő új műsora, a Bye-bye Budapest október 22-én, melyben a budapesti és a vidéki élet kerül összehasonlításra. A mérleg serpenyőibe kerülnek mindkét életforma pozitívumai és negatívumai egyaránt. Az est vendége a Comedy Central tehetségkutatójában feltűnt Kővári Máté.

November 5-én Agrár Wellness! címmel jön Ricsifiú (Kertész Ricsi), aki többek között elmeséli milyen a testedzés a sufniban vagy a legkedveltebb gyakorlatok síndarabbal és fűkaszával, és fény derül a szobabicikli értelmezésére a falusi közlekedésben. November 19-én láthatják először Kormos Anett első egészestés műsorát. A Puszi nincs személyes hangvételű, témaválasztásában is személyes est, átszőve iróniával, öniróniával az előadótól megszokott fanyar, a közhelyekhez szokott fül számára  sokszor talán szokatlan elbeszélésmóddal.

A Thália Színház Arizona Stúdiójában kerül színre Mogács Dániel új önálló estje, a Mogács mesék. Az október 15-én debütáló előadásban Mogács Dániel nem tesz mást, mint újra rácsodálkozik a mesékre és felfedezőútra indul bábjai kíséretében, mesemondók, történészek, pszichológusok, nagy gondolkodók és gyerekek jótanácsait megfogadva.

A felnőtteké mellett a gyerekeknek szóló műsorok is tovább bővülnek az új évadban. A Pumukli című produkciót október 8-án mutatják be a Corvin Dumaszínházban. Ellis Kaut mesejátéka Éder mester asztalosműhelyében játszódik, ahol Pumukli, a virgonc kobold váratlanul felbukkan, és csak az ott dolgozó mogorva, de kedves Éder számára látható. Pumukli csínytevései óriási galibákat okoznak a környéken… Pumukli szerepében Kalmár Gergelyt, Éder mesterként Dombóvári Istvánt láthatják majd a gyerekek. A darab rendezője Pille Tamás. A Kompót Dumaklub ad otthont a másik új mesének október 22-től. A Jakob és Wilhelm Grimm meséinek felhasználásával készült bábos mesejáték Piroska címmel kerül színre – alkotói hároméves kortól ajánlják megtekintésre.

Szeptember 26-án visszatér Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság összetéveszthetetlenül egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte, ellentmondásos érzelmeket keltő alakja. A civilizáció visszavág című egészestés műsora újra a Corvin Dumaszínházban lesz megtekinthető.

Válogatott Laárogások és Gallantások címmel egy új befogadott produkció is bemutatásra kerül. Az abszurd humor két nagyágyúja – Laár András és Galla Miklós – húsz év után, a Laár60 koncerten állt újra együtt színpadra. Akkor fogalmazódott meg bennük, hogy újra közös produkciót hozzanak létre. A Corvin Dumaszínház színpadán, december 1-én lesz látható először az est.