Az előző évekhez hasonlóan, idén is készülnek a Dumafüred Fesztiválhoz vicces videók, melyekkel nem csak fel szeretnék hívni a figyelmet a fesztiválra, hanem kedvet is szeretnének csinálni a fesztivál előadásainak látogatásához…

A videókban ezúttal is a fesztivál fellépői tűnnek majd fel különböző szituációkban: Kőhalmi, a Szomszédnénik, Aranyosi, Dombi, KAP, Janklovics, Badár és Hadházi szórakoztatják néhány percben az érdeklődőket. A videókkal hamarosan találkozhatnak a Facebookon és a Dumaszínház YouTube csatornáján is…

Ne feledjék, a Dumafüred műsora már elérhető – többek között a Dumaszínház honlapján. Elővételben a jegyek kedvezményesen vásárolhatók meg egészen a fesztivál kezdetéig. A fesztivál helyszíne ezúttal is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lesz (8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca).

Nem maradnak el a nagy közönségkedvencek, lesz Duma Jam, All Stars, Duma Swing és a Humorkabaré is visszatér, viszont újdonság lesz például a Tabuk nélkül, az Édeshármasban, a Pesszimizmus előnyei és a Ketten az úton.

Idén először lehetőséget kapnak az új tehetségek és helyet kapnak a színpadon azok a feltörekvő humoristák is, akik a Comedy Central tehetségkutatójában, a Magyarország, szereplek! című műsorban a döntőbe kerültek.

Jó hír a Duma Swing hármasának: Kovács András Péter, Illés Ferenc és Janklovics Péter kedvelőinek, hogy készül a Duma Swing 2, amiből ízelítőt – a tervek szerint – a Dumafüred Fesztivál közönsége láthat elsőként!

Ne feledje! Július 22-31-ig Dumafüred Fesztivál.