Fizessen SZÉP Kártyával a Corvin Dumaszínház jegypénztárában május 31-ig és mi 20% kedvezményt adunk!

Már csak négy nap van, hiszen május 31-ig be kell váltani a SZÉP Kártyákat. Jöjjön hozzánk, vásároljon magának és szeretteinek egy SZÉP élményt. Váltson jegyet vele a Dumaszínház júniusi és augusztusi előadásaira vagy a válasszon a július 22. és 31. között megrendezésre kerülő Dumafüred Fesztivál színes kínálatából.

Ne habozzon, hiszen vannak még jegyek a humorfiesztára. Szerezzen magának 20% kedvezménnyel SZÉP emlékeket, találkozzon a Balatonnál Aranyosi Péterrel, Badár Sándorral, Beliczai Balázzsal, Dombóvári Istvánnal, Hadházi Lászlóval, Janklovics Péterrel, Kovács András Péterrel, Kiss Ádámmal, Kőhalmi Zoltánnal, Mogács Dániellel vagy a Szomszédnéni Produkciós Irodával.

Jöjjön el, mert a nagy közönségkedvencek: a Duma Jam, az All Stars, a Duma Swing és a Humorkabaré visszatér 2 mellett újdonságok is lesznek. Például a Tabuk nélkül – Benk Dénessel, Csenki Attilával, Felméri Péterrel és vendégükkel, Litkai Gergellyel –, az Édeshármasban a Szomszédnénivel, a Pesszimizmus előnyei Kőhalmival, a Ketten az úton Aranyosival és Dombóvárival. A helyszín pedig változatlanul a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lesz.

Ha mégsem szerepel útitervei között a Balaton, – egy kis nyári szünet és némi karbantartás után – augusztus 9-től újra a Corvin Dumaszínházban várjuk finom ételekkel, hűsítő italokkal és légkondicionált teremmel. Már elérhető az augusztusi műsor, válasszon kedvére és vegye meg kedvencére SZÉP Kártyával 20%-al olcsóbban a jegyet!