H.B.: Mik a házasélet legnagyobb hátulütői?

T.E.: Szia Balu, illetve kedves Nézők, Hajdú Balázs azt kérdezte tőlem, mik a házasság hátulütői. Hát kedves Balu és kedves Nézők, a házasságnak nincsen hátulütője. A házasság az nem más, mint egy izgalmas, kellemes lábteniszmérkőzés a naplementében… Észak-Koreában.

A házasság egy olyan osztályfőnöki óra, ahol a jelzőcsengő még korántsem jelenti azt, hogy összecsomagolhatsz. A házasság egy ferdén felragasztott fekete-fehér Hókuszpók-Bibircsóka poszter. A házasság az élet értelme, létünk egyetlen nemes célja. A házasság olyan, mint amikor farkaséhesen kijössz a Balatonból, és miután a sorban megszáradsz, megkapod végre a kedvenc hamburgered, amit úgy nyújt át neked a büfésnéni, hogy közben fújja az orrát. Tehát a házasság az Alfa és az Omega, a Lidl és az Ikea, a házasság a Purgatórium és a Paradicsom ügyesen összegyúrva, csak ajánlani tudom mindenkinek, mi a feleségemmel már 507 napja vagyunk házasok, ennek ellenére még mindig egészen jóban vagyunk.

H.B.: Miben más a te önálló ested a mi közös estünkhöz képest?

T.E.: Az, hogy nem kell arra figyelnem, hogy ne vágjak bele a szavadba, ne dumáljak bele a poénodba, satöbbi… Csak a saját szavamba és történeteimbe szoktam belevágni, de ez engem nem szokott zavarni, bár tudom, hogy téged sem. Mármint amikor a saját szavamba vágok. Bár nem vagy sértődős, így akkor sem haragszol, ha közbevágok, mert olyan szépen és ízlésesen tudod ezt verbálisan megtorolni, ami tényleg egy kuriózum és szereti a közönség, ráadásul még nekem is hiányozni szokott, amikor egyedül állok a színpadon.

Előző interjú ITT.

Következő interjú ITT.