M.D.: Hol etted a legjobb steaket mostanában, és mikor viszel el oda egy vacsorára, amit kifizetsz?

H.L.:Ezt egyértelműen tudom. A múlt héten ettem az I. kerület Donáti utca 40-42. alatt, az Új-Budavár Étteremben. Angus bélszín volt, de azt mondta a séf, hogy van angus hátszínje is, és bármikor odamehetek Mogáccsal megenni, csak előző nap szóljak. Tehát akkor, amikor Dani ráér, csak tőle függ… A délutánt javaslom, mert minden este fellépek.

M.D.: Nem megy rá az idegrendszered a napi hírekre? Sok negatívum, felesleges stressz… Hogy kezeled a Duma Aktuálra való felkészülést?

H.L.: Nem figyelem a híreket, ezt a többiek szerencsére megteszik és az ő szűrőjükön keresztül kerül be a Duma Aktuál felkészítőbe. Engem pedig nem tud eltántorítani senki attól, hogy én itthon, ebben a közegben jól érezzem, magam.
A műsorra való felkészülés már egy közös munka, ki szoktuk találni a feladatokat. Akkor már nem a szarságokon rágódunk. – a téma vicces oldalát dolgozzuk fel. És innentől kezdve, az már nem hír és azon már nem lehet idegeskedni – ez itt a titok.

Előző interjú ITT.

Következő interjú ITT.