Múlt vasárnap Aranyosi Pétert döbbentette meg a közönség Lovász László interaktív tesztelős showjában, a Tesztbeszédben, aki köszöni szépen, jól érezte magát, és reméljük, nem ezt a műsort kell kipihennie egy távoli, napfényes tengerparton – ahol jelenleg szabadságát tölti.

Mindenesetre Lovász László továbbra is várja szeretettel a közönséget szombaton Kőhalmi Zoltánnal, vasárnap pedig Kovács András Péterrel együtt, hogy újra jöjjön a csodálkozás, megdöbbenés, magyarázkodás…

Azoknak, akik az előzőekről lemaradtak szolgálunk némi infóval a műsorról. Tematikája nagyon egyszerű. Van egy tesztkérdés a) és b) válaszlehetőséggel. A kérdés a fellépőre vonatkozik és a közönség választ, azaz eldönti, hogy szerinte milyen a vendég – aki meglepődik, megnyugszik, vagy cáfol. Ez egy olyan műsor, amiben a fellépő is jól szórakozik, hiszen vicces és izgalmas látni, hogy amit ő hisz magáról, az a közönségben is úgy él-e. Ez tényleg spontán és tényleg a legközelebb van ahhoz, amit egy emberről kideríthetünk. Például megtudhatják, hogy Kovács András Péterre hogyan hat egy humoros nő? Vajon a) önfeledten nevet vagy b) versenybe száll?

A szórakoztató, tesztelős megismerőshow januárban még négy alkalommal jelentkezik, minden alkalommal délután öt órától. Január 23-án Kőhalmi Zoltánt, 24-én Kovács András Pétert, 30-án Kiss Ádámot és végül 31-én Badár Sándort ismerheti meg igazán a közönség.