Július 22-31-ig, azaz tíz napon át tart majd az idei, ötödik alkalommal megrendezésre kerülő humorfieszta. A helyszín változatlanul a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lesz (8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca).

Július 22-31-ig többek között találkozhat Aranyosi Péterrel, Badár Sándorral, Beliczai Balázzsal, Dombóvári Istvánnal, Hadházi Lászlóval, Janklovics Péterrel, Kovács András Péterrel, Kiss Ádámmal, Kőhalmi Zoltánnal, Mogács Dániellel és a Szomszédnéni Produkciós Irodával – azaz Tóth Szabolccsal és Bálint Ferenccel.

Idén sem maradnak el a nagy közönségkedvencek, lesz Duma Jam, All Stars, Duma Swing és a Humorkabaré is visszatér…

Újdonság lesz például a Tabuk nélkül – Benk Dénessel, Csenki Attilával, Felméri Péterrel és vendégükkel, Litkai Gergellyel –, az Édeshármasban a Szomszédnénivel, a Pesszimizmus előnyei Kőhalmival, a Ketten az úton Aranyosival és Dombóvárival, és július 25-én 18:30-tól tekinthetők meg az Új tehetségek  – Feiszthammel Viktor, Fekete Adrienn, Fekete Melinda, Gajdos Zoltán, Polyán József, Sulyok Péter és Waltner Miklós. A műsorvezető: Felméri Péter lesz.

A fesztivál július 31-én a Duma Roastal zárul, amiben Kiss Ádám, Dombóvári István, Csenki Attila, Felméri Péter és Tóth Edu szedik ízekre egymást és a sztárvendéget: Majkát.

Jegyek kedvezményesen kaphatók elővételben a fesztivál kezdetéig.

A részletes programot keressék a Dumaszínház weboldalán (www.dumaszinhaz.hu).