A kedvezmény természetes nem csak a régi nagy kedvencekre – a Duma Jamre, a Dumaszínház estre vagy az All Starsra – vonatkozik, hanem az olyan produkciókra is, amit ebben a két hónapban láthat először a közönség. Szeptember 9-én a Brand new-val az először elhangzó anyagok estjével köszönt be az új évad, ahol többek között Dombóvári István, Mogács Dániel vagy Litkai Gergely legújabb poénjait hallhatják először a nézők.

Ezt szeptember 18-án Hadházi László új önálló estje követi, „Nekünk áll a László” címmel, ami ugyan nem ad választ olyan kérdésekre, hogy „Mire jó trollkodás?”, vagy „Mire jó a zászló, ha nem fúj a szél?”, de legalább lehet rajta nevetni. És ez még csak a kezdet!

Október 11-től egy héten át új bemutatók lesznek láthatók a Dumaszínházban és a Kompót Duma Klubban. A sort Aranyosi Péter nyitja „Borsodi homályos” címre keresztelt estjével. Rögtön másnap – 12-én – Zsók Leventétől hallhatják milyen az „51% székely humor”, a folytatásban, október 13-án ezt az estet Bács Miklós produkciója követi, hogy 14-én átadja a stafétát a Szomszédnéni Produkciós Irodának és Felméri Péternek, akiknek a „Csakazértis!” című estje most mutatkozik be Magyarországon. Szeptember 15-én Hajdú Balázs próbál rávilágítani, hogy mi „A mindennek a lényege”, és ha már a lényegnél tartunk, 16-án megtudhatják Csenki Attilától és Benk Dénestől, hogy „A SZEX a lelke mindennek”.

Szeptember 17-én délelőtt Sütibár címmel debütál egy új mesés gyermekrevü, és ugyancsak 17-én este mutatkozik be Litkai Gergely és Felméri Péter új közös műsora, „Budapest” címmel. A bemutatók hetét végül 18-án Kertész Ricsi Gagyi hip-hop című önálló estje zárja.

Bemutatókból és régi kedvencekből tehát egyaránt lesz bőven ezalatt a két hónap alatt. Üljön be Ön is hozzánk az évnyitó után!

A kedvezmény szeptember elsején vehető igénybe 09:00-tól 24 órán keresztül, vagyis szeptember másodikán reggel 09:00-ig on-line, valamint személyesen a jegypénztárunkban.
A kedvezmény a Corvin Dumaszínházban és a Kompót DumaKlubban megrendezésre kerülő előadásainkra vonatkozik.
Az akció nem vonható össze más kedvezménnyel, és csak jegyvásárlás esetén érvényes, a jegyfoglalásra nem vonatkozik.

A szeptemberi és az októberi műsor ITT érhető el.