Csenki Attilának és Benk Dénesnek nincsenek ilyen félelmei. Új, október 16-án, a Kompót Dumaklubban debütáló estjükben nyíltan beszélnek a szexről és az őket – és remélhetőleg a közönséget is – érdeklő, a szexhez kapcsolódó kérdésekről.

Nem áll távol tőlük a tabuk feszegetése, remek példa erre a Tabuk nélkül című műsoruk, ami rendületlenül teltházzal megy, és melyben szintén szóba kerül a szex – a közönség nem kis örömére… Sőt! Az új műsor Benk Dénes szerint egyfajta „hiánypótló est” lesz, mert akkora a közönség érdeklődése a szexszel kapcsolatos témák iránt, hogy a Tabuk nélkül már nem képes kielégíteni… „Annyira bővül a szexszel kapcsolatos blokk a Tabuk nélkül esten, hogy megérett a helyzet arra, hogy egy új műsor szülessen, ami csak ezzel foglalkozik. Mostanra az egész világunkat átszövi a szexualitás, erről nekünk nyíltan kell beszélnünk. Az egész világ, de legfőképp az internet olyan mennyiségű és olyan sokféle szexualitást mutat meg, amire nekünk reagálni kell, és mi szeretnénk is boncolgatni ezt a témát.– erősíti meg Dénest Csenki Attila. A SZEX a lelke mindennek? (https://dumaszinhaz.hu/musor/-Budapest-Kompot-Dumaklub-20151016-1900) című estben gyakorlatilag jól ki tudják vesézni például, hogy mitől vagyunk bénák az ágyban, mennyi idő alatt stíröl végig egy nőt egy férfi, vagy hogy miért káros A szürke ötven árnyalata a nőkre nézve, vélik.

A két humorista a magánéletben is baráti viszonyt ápol, de még a közös estjeikben sem álltak egyszerre színpadon, amire most lesz lehetőségük. Csenki Attila szerint most ez egy jó alkalom lesz arra, hogy ezt is kipróbálják együtt. És hogy melyikük beszél többet? Benk Dénes azt mondja erre: „Nem ez a lényeg, hanem, hogy ki a viccesebb. Az a fontos, hogy ki mit mond, mikor mondja, és milyen ritmusban.”

A nagyjából másfél órás produkcióban lehet, hogy lesz szünet, ebben a humoristák még nem tudtak megegyezni, de Csenki elárulta, hogy biztosan nem lesznek meztelen nők és szex a színpadon, csak beszélnek róla, a gyakorlati részét meg mindenki intézze otthon.

Bemutató: 2015. október 16. 19 óra Kompót Dumaklub