A humoristát, technikát és nézőt próbára tevő kánikulában is nagyszerű a hangulat a balatoni rendezvénysorozaton. A múlt pénteken kezdődött fesztivál sok látogatót vonz Füredről és a környékbeli településekről egyaránt. Sőt, még a fővárosból is szívesen ruccannak le egy csobbanással összekötött humorest kedvéért.

Aranyosi Pétert, aki az első pár napban szinte le sem jött a színpadról, szintén próbára tette a hőség. „A közönség remek, nagyon igyekszik, már a körülményekhez képest, és most a forróságra gondolok. Az önálló estemen 37 fok volt, és kb. 94%-os páratartalom” – mondta Péter, aki Füreden, munkával ünnepelte a születésnapját. A Négybetűs szavak című önálló estjén, az est sztárvendége, Müller Péter Sziámi köszöntötte a dumálás nagymesterét.

Aranyosi a fellépés után hazaindult ugyan, de hamarosan visszatér, hiszen lesz még a hét végén két Duma Jam és két All Stars, melyekben kollégáival: Hadházi Lászlóval, Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel és Kőhalmi Zoltánnál lép újra színpadra.

Azok, akik a hét közepén is olthatatlan vágyat éreznek egy kis minőségi humor fogyasztására, semmiképpen ne hagyják ki a ma esti Duma Maratont és ne feledjék, hogy hátra van még két különlegesség: Kiss Ádám új önálló estje, a Kiss Ádám a nagyvilágban – csütörtökön – és Kőhalmi Zoltán műsora, az Én Kőhalmi Zoltán, amivel vasárnap zárul a füredi humorfieszta.