Gondolom, gyermekként is jóval magasabb voltál a kortársaidtól. A humor egyfajta önvédelemként indult, hogy ne a nagydarab, duci lány legyél az osztályban, hanem a jófej? Olvastam korábban egy írásodat a WMN-en, ahol nyíltan beszéltél a korábbi ismétlődő párkapcsolati “hibáidról”. Az ember magának nehezebben ad tanácsot? El tudod-e, el lehet-e választani benned a magánéleti gondokkal küzdő lányt és a pszichológust?

Korábban azt hittem, hogy intelligens vagyok, de sajnos nem értem a kérdést. Háziorvosom, Dr. Monroe feljegyezései szerint hamarabb voltam „jófej” mint kövér.

Valószínűleg ez lehet az elhízásom oka is, a rezervátumban ahol felnőttem, a látogatók sokkal szívesebben etették a vidámabb lakókat, mint a szomorú, szorongóbbakat.

A fogyasztótabletták és a Xanax nagy dózisú együttes fogyasztása miatt 2002 óta nem igazán vannak érzelmeim, ebből kifolyólag sajnos nem küzdök magánéleti gondokkal. A jelenlegi párkapcsolatomra is a „Gyere haza fiatal” program keretein belül sikerült szert tennem, annak reményében, hogy egyszer felvehetem valakivel a CSOK-ot és vehetek végre egy Jet Ski-t. Sajnos a program végül tavaly lezárult, ezért Zsoltinak vissza kell mennie Kongóba, a téglagyárba.

Fotók: Nánási Pál

29 éves vagy. Azóta sínre kerül a magánéleted, tervezel a közeljövőben családot? Megvan-e hozzá már a szerencsés egyed? 🙂 Ha igen, elmesélhetnéd a megismerkedésetek történetét! Ő 190 cm feletti? 🙂 Mennyire volt zavaró számodra az ismerkedésnél a magasságod, a súlyod?

Sajnos azóta már 41 éves vagyok, mert belementem egy idő előtti szervdonor-kísérletbe, aminek kapcsán vastagbelet és szívizmot cseréltem a szomszédasszonyommal. Nagyon fontos számomra, hogy a párom magasabb legyen nálam, ezért folyamatosan várólistán vagyok egy teströvidítő programban.

A program lényege, hogy olyan nagy mennyiségű súlyfelesleget halmozunk fel, ami zsugorodásra készteti a gerincoszlopot. A szerencsésebbek évente 2-3 cm-t is veszíthetnek magasságukból.

Most már büszkén vállalom, hogy tavalyelőtt még 210 cm volt a testmagasságom.

Ha esetleg még az előtt lenne egy „super like”-om Tinderen, hogy elérném az áhított 175 cm-t, valószínűleg kivetetek egy darabot a combcsontomból. Párkeresésnél kulcsfontosságú a súlyom és a magasságom, legnagyobb félelmem, hogy véletlenül olyan férfival jövök össze, akinek nem férek be a csomagtartójába vagy a konyhájába. A napokban véletlenül összetörtem egy tükröt, ezért valószínűleg még 7 évig nem fogok tudni férjhez menni.

Most HR-esként dolgozol főállásban Pesten ugye? (Szabolcson belül hová valósi vagy?) Az utcán, az állásinterjúztatás során megismernek? Volt valami érdekes sztorid?

Igen. A kollégáim minden igyekezetem ellenére folyamatosan megismernek. Ha új emberrel találkozom szeretek biztosra menni és találkozáskor bemutatkozom. Azért persze vannak horror sztorik, éppen egy hete mutattak be az új portásnak, tegnap mégsem köszönt vissza a Roniban.

Mennyi fellépésed van átlag egy hónapban? Tervezed-e azt, hogy főállásban is ezt csináld?

Erre kicsit nehéz válaszolni, nem mindig szólnak, ha fellépek. Mivel a kifizetésem terményben és Fidelio újságban történik, nehéz visszaszámolnom az eddig elérteket.

Mit gondolsz, a humor a férfiak műfaja? Náluk valahogy Kormos Anetten kívül nem igazán tudta senki megvetni nőként a lábát.

Teljes mértékben egyetértek. Anettel felesben vásároltunk az Aliexpressen egy pénisz protézist, aminek viselése stimulálja a humorközpontunkat.

Ezzel a módszerrel sem tudjuk megütni a szintet, de néha már majdnem alulról súroljuk egy 13 éves fiú humorérzékét.

Bizakodóak vagyunk a jövőt illetően.

Miért pont a pszichológiát választottad? És miért érdekel a szexuálpszichológia ennyire?  Mennyire prűd a magyar nép, szexuális gondokkal fel merik-e keresni a pszichológust, vagy inkább homokba dugják a fejüket?

A pszichológiát természetesen azért választottam, mert elmebeteg vagyok, a szexuálpszichológiát pedig azért, hogy bosszantsam az intézeti lelkészt. Én azt hiszem mindkettő igaz, de arra mindig felhívom a figyelmet, hogy a kettőt egyszerre ne alkalmazzák, a szex közben a hallójáratba kerülő homok ugyanis különösen veszélyes lehet.

Nemrég egy magazinban fürdőruhás képeddel szerepeltél. Mennyire volt nehéz megbarátkoznod a tömegből kirívó testi adottságaiddal? Szoktál-e fogyókúrázni? Hol vásárolsz ruhákat? Erről van-e valami érdekes sztorid?

Valójában pucéran kellett volna szerepelnem, de a fotós rosszul lett, ezért végül körbe tekertek egy S-es estélyi ruhával, ez hat fürdőruhaként. A ruháimat adománygyűjtés keretein belül szerzem, nagy részüket a máriapócsi unitárius asszonyközösség horgolja nekem használt tanktakarókból.