Végre: újra stand-up a Corvin Dumaszínházban!

Újra stand-up a Corvinban! Az első előadás a Duma Aktuál lesz, június 12-én, azután június 22-től folyamatosan jön a többi – természetesen a járványügyileg biztonságos távolság megtartásával. A programok már elérhetők az Előadások oldalon.

Az operatív törzs Litkai Gergely szavai következnek:

Az illetékes hatóság engedélyezte a Corvin Dumaszínház újraindulását. Az asztalokat úgy rendeztük el, hogy a jogszabályoknak megfelelően meglegyen a nézők között a biztonsági távolság. Arra kérjük a nézőket, hogy a sorban állásnál – mind a szabadtéri, mind a beltéri rendezvényeknél – tartsák a másfél méteres távolságot a saját és nézőtársaik biztonsága érdekében.

Jegyvásárlás szempontjából fontos, hogy csak azok kerülhetnek egy asztalhoz, akik együtt vásárolnak jegyet.

A sikerre való tekintettel továbbra is lesznek szabadtéri előadások a Budapest Parkban is, ezzel kapcsolatban Litkai elmondta:

Törekszünk arra, hogy minden előadást megtartsunk, ám mivel idén Covid és Medárd együtt jött, így érdemes figyelni az időjárással kapcsolatos információkat. Minden nap délután 4-ig jelezzük, hogy az időjárási viszonyokat figyelembe véve megtartjuk-e az előadást vagy sem; de ha az előadás helyszínén a helyzet úgy kívánja, még az előadás előtt is elhalaszthatjuk az estet a nézők biztonsága érdekében. Ha az esőnapot sem tudjuk megtartani a rossz idő miatt, a nézők visszaigényelhetik a belépőjegyek árát.

Litkai Gergely felhívta a figyelmet, hogy a nézők a Parkban készüljenek fel a hűvös időre, hozzanak magukkal meleg ruhát, valamit, amit maguk alá tudnak tenni, ha fáznának, vagy ha az eső miatt nedves lenne a szék, és esőkabátot, mert az esernyővel esetleg zavarhatják a többieket abban, hogy lássák az előadóművészt.

 

A járvány miatt elhalasztott előadások új időpontjait itt találhatod

A jegyvásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) 

Exit mobile version