„Ha tankot vezetsz, ne lépj halas vödörbe” – ez a tanulság, ha Badárt hívod játszani

A számmisztika vizeire evezünk: az 1964-es születésű, 60 éves Badár Sándornak volt olyan időpillanat az életében, mikor egyszerre 64 kutyája volt, egyik kedvenc játéka pedig mai napig a 66, vagyis a hatvanhat, vagyis a snapszer.

Hogy ebből mi következik? Az, hogy már nincs 64 kutyája, valamint a World of Tanks nem tartozik a kedvenc játékai közé – mégis kipróbálta Aranyosi Péter vezénylésével a Game Up Comedy című, YouTube-on fellelhető videósorozat új epizódjában.

Bár a humorista el sem akart menni, a számítógépekhez sem ért különösebben, és szíve szerint halászlét főzött volna harckocsik vezetése helyett, több kört is megnyert a játékban, amely Aranyosi szerint semmi másról nem szól, minthogy kinek van nagyobb „fütyije”, vagyis nemi szerve, vagyis tankja.

Az adásból kiderül, Badár miért nem meséli el a sztorit, mikor „a macska jött”, illetve az, miért nem szabad halas vödörbe lépni, ha tankot vezetsz. Mutatjuk máris, de előbb egy kis reklám – itt láthatod / hallhatod Badárt / Aranyosit:

Aranyosi Péter és Badár Sándor / 2024.08.11. – 20:30 / Parádsasvár – GarázsSasvár 

Az első 60 évem – Badár Sándor önálló estje / 2024.08.13. – 19:30 / Corvin Dumaszínház

 

És végül következzék a nem hiába emlegetett videó:

Exit mobile version