Három boomer beszélget – aktuális fesztiválélmények nélkül – a KAPod évadnyitó adásában

Kovács András Péter podcastjének elindult a legújabb évada, amelyben állandó partnerével, Gönczi Dorkával beszélgetnek egy-egy különleges vendéggel. A KAPod évadnyitójában Janklovics Péterre esett a választás, akinél – a kultikus Sziget-reklámnak hála – kevesebb alkalmasabb jelöltet találhattak volna a fesztiválos témához.

A YouTube-ra is feltöltött, lentebb is megtekinthető adás címe szerint fesztivál-köztársaságok, karszalag-baktériumok és ToiToi-titkok kerülnek megtárgyalásra, így olyan, a fesztiválszezon végén kiemelkedően fontos tényeket is megtudhatunk, minthogy 2010-ben kutatók egy csoportja 600 millió baktériumot talált egy karszalagon. Ami pedig cikkünk címét illeti: mielőtt bárki tiszteletlenséget emlegetne, az említett jelzőt maga KAP mondja ki önnön magukról.

A humoristának emellett a Barátság című podcastje is új adásokkal jelentkezik szeptembertől, ami pedig a stand-upot illeti: NAHÁT! című önálló estjével (például) a szeptember 15-én a Városmajorban várja a nézőket.

Aki pedig Janklovics Pétert nézné meg a közeljövőben a Thália lotyójával, annak ajánljuk szeptember 17-i előadását a Corvin Dumaszínházban.

Exit mobile version