November 14-én és 28-án ismét Showder Klub felvétel lesz – naponta kettő. Az RTL csatornáin régóta nagy sikerrel futó produkcióban találkozhat kedvenceivel éppúgy, mint szárnyukat most bontogató humoristákkal…

Kőhalmi Zoltán régi motorosa a műsornak, és mindkét felvételi napon felsorakozik – társaival együtt – az Önök szórakoztatására. „Minden Showder Klub szezonban kétszer vagyok – tettem egy ilyen ígéretet. Egyszer, amikor műsort adok és egyszer, amikor műsort vezetek” – magyarázza nekünk a humorista, aki ezt teljesen külön feladatként kezeli. „Amikor produkcióval megyek, az egy összeszedettebb szám – mondjuk így… Egyébként úgy szokott kinézni a dolog, hogy megérkezik a producer a megbeszélésre, van nála egy csomó bulvárújság, amiket szétoszt, és megmondja, hogy szerinte mi az, amiből jó lenne poént csinálni… Olyankor általában elbújok az asztal alá, mert én azokat a témákat szoktam feldolgozni, ami nekem érdekes. Nem hiszem, hogy bármikor beszéltem volna celebekről, meg ilyesmiről… Persze, neki az a szempontja, hogy a műsor minél aktuálisabb, színesebb legyen. Mindig azzal szoktam nyugtatni, hogy igaz, hogy az önálló produkciómban arról beszélek, ami engem érdekel – a bulvárra meg ott vannak a többiek –, de majd amikor konferálok, akkor kicsit aktuálisabb leszek. Mondjuk akkor sem szoktam, amire szerintem ő már rájött az évek alatt…(nevet) De visszatérve a másik dologra, az azért elég nagy különbség, hogy amikor a műsor házigazdája vagyok, nyilván „megágyazok” a többieknek. Egy konferálás, az kedvcsinálás a másikhoz, bemutatása az adott humoristának, még akkor is, ha már ismert és kialakult róla valamilyen kép. Ilyenkor mindig próbálok valami személyeset, vagy eddig nem ismertet megosztani róla a közönséggel, amit persze hosszú telefonos egyeztetések előznek meg, velük.”

Arra a kérdésre, hogy mitől más egy ilyen tévéfelvétel Zoli így válaszolt: „Nyilván attól, hogy aki eljön, kicsit bepillanthat a kulisszák mögé és láthat olyat is, ami nem kerül be az adásba. Nem dolgozunk sok leállással, ettől nem kell tartani, igazából ez egy elég gördülékeny műsor. Nekem mindig egy különleges élmény, hiszen annak, ami ott elhangzik, marad nyoma.” Aztán azt is elmondta, hogy bár jó néhány tévéfelvételen van már túl, egy-egy ilyen alkalommal jobban izgul, mint egy szokásos fellépés előtt. Pár éve azon is elgondolkodott, hogy nem vállal több Showder Klubbos felkérést, mert túlságosan megterhelő számára idegileg: „Maximalista vagyok egyébként is, és mindig úgy éreztem, hogy ott meg igazán meg kell felelni, hiszen azt veszik fel, majd az lesz fenn például a YouTube-on… Teher ez az örökkévalóság, az internet örökkévalósága…” Szerencsére azóta tovább edződött, így változatlanul állja a sarat a tévéfelvételek alkalmával is.
Ha kedvet kapott jöjjön el, jegyek még korlátozott számban kaphatók.

A november 14-i felvételen 17:15-től Dombóvári Istvánnal, Hajdú Balázzsal, Janklovics Péterrel, Kovács András Péterrel, 19:15-től Csenki Attilával, Kőhalmi Zoltánnal, Mogács Dániellel és a Szomszédnéni Produkciós Irodával találkozhatnak. November 28-án pedig 17:15-től Gajdos Zoltán, Hajnóczy Soma, Orosz György és Szobácsi Gergő, 19:15-től Aranyosi Péter, Kovács András Péter és az est házigazdájaként Kőhalmi Zoltán várja Önöket a Symbolban.

Újdonság, hogy a Magyarország, szereplek! döntőseit már a Showder Klubban is láthatják. Ráskó Esztert október 30-án az RTLII-n, és november 4-én az RTL-en, Musimbe Dávid Dennist pedig november 3-án és november 18-án nézhetik meg.