Badár Sándor népszerű előadása, a Badár Grylls októberben utoljára látható a Dumaszínház színpadán. Aki szeretné még élőben elcsípni, semmiképp ne hagyja ki…

Mindenki, aki hosszabb-rövidebb időre elutazott már nyaralás, üzleti út vagy csupán a kaland kedvéért, pontosan tudja, hogy az ember mennyi felesleges cuccot pakol be a bőröndjébe, amit aztán legközelebb hazaérve, használatlanul vesz ki a csomagból. Mindig fel akarunk készülni minden eshetőségre, váratlan eseményre, kellemetlen fordulatokra, ezért az összes olyan holmit bepakoljuk dagadozó táskánkba, amiről azt gondoljuk, segít majd megoldani a helyzetet és hozzájárul a túlélésünkhöz. Ki tudja, nem lesz-e szükségünk a kotyogós kávéfőzőre? A kislámpát megvilágító nagylámpa is bármikor jól jöhet az utazás során!

Badár Sándor önálló estje, az 500 felesleges cucc – Badár Grylls tanácsai túrázóknak részletesen, az előadótól megszokott fergeteges humorral járja körbe ezt a témát, amellyel már mindannyian szembesültünk életünk során. Badár igazi szakértő a témában, örömmel tart élményoktatást a nézőknek a fent említett cuccok használatáról vagy éppen mellőzéséről.

Október 24-én 19:30-tól lesz lehetőségük utoljára megtekinteni az előadást a Corvin Dumaszínházban, jegyek még korlátozott számban kaphatók! A lehetőséget semmiképp ne hagyják ki, hiszen így következő útjuknak már az esten szerzett tudással felvértezve indulhatnak neki. Vegyenek részt Önök is a kalandon!