Hamarosan megnyit az ország legnagyobb kalandparkja a Balatonnál, amely azért is különleges, mert – szemben a hagyományos kalandparkokkal – a látogatóknak nem csak a fizikai erejét teszi próbára.

Ráadásul minden egyes látványosságot úgy alakítottak ki, hogy mindenkinek az jusson eszébe róluk:

“igen, ez Magyarország!”

Nézzük, milyen attrakciókkal vár minket az Echte Ungarische Kalandpark!

Adóparadicsom: ebben a csücsökben olyan ügyességi játékokat próbálhatunk ki, mint a kreatív könyvelés, a trükkös üzemanyag-elszámolás, a legbátrabbak pedig eljuthatnak a varázslatos Offshore-szigetekre. Az adóparadicsom a kalandpark Szürke zónájában található.

Intenzív világ: a kalandpark legizgalmasabb része, ahol az orvosi egyetem elsőéves hallgatóinak segédkezhetünk szervátültetéseknél. A kockázatos műtéteket ráadásul a legváltozatosabb természet alkotta felületeken végezhetjük! De vajon sikerülnek-e az operációk? És ha igen, ki tudja hamarabb becsúsztatni a borítékot a megfelelő zsebekbe?

No go zóna: a kalandpark egyes részeibe sötét sikátorokon keresztül juthatunk el. A félelmetes szűk utcákban a mulatós zene kiválóságai bujkálnak, akik bármelyik pillanatban lecsaphatnak egy-egy szar slágerrel a gyanútlanul sétáló látogatókra.

Az Állatsimogatóban az éjszakai élet ismert figuráit kísérgető gorillákat és taxishiénákat kényeztethetnek kicsik és nagyok; lehetőség van örökbefogadásra is!

A Kalandparkban még az éttermekben is izgalmak várnak: minden harmadik vendéglátó-ipari egységben 250 ezer forintos aranygulyást szolgálnak fel, de persze előre nem tudhatjuk, mellénk szegődik-e a szerencse!

Akit pedig nem vonzanak a fantasztikus Kalandpark izgalmai, az menjen a Dumafüredre, röhögjön a humoristákon; persze, röhögni mindig a legegyszerűbb, gratulálunk! Ezért tart itt ez az ország!

Kiemelt fotó: Wikipedia / CC