Az őrizetbe vett férfi és nő – akik egy bolgár turistapárnak adták ki magukat – csomagjainak rutinvizsgálata során akadt fenn egy könyv, amelynek a lapjai közé voltak becsúsztatva a négy hátralévő augusztusi Four Stars estére érvényes 30%-os kedvezménykódok.

Itt, Oroszország szélén mi is nagyon szeretjük a Dumaszínház előadásait, ezért sem értjük, hogy mi akartak Észak-Koreában kezdeni a csak Budapesten érvényes kedvezménykódokkal” – árulta el portálunk hibátlan magyarsággal Dmitrij Arszenyev, a határállomás parancsnoka.

A hatóság egyébként már felvette a legközelebbi magyar konzulátussal a kapcsolatot, a kódokért a Külügyminisztérium indít különgépet.

Aggódni azonban nem kell, a 30%-s kedvezményre jogosító kódokból maradt Magyarországon is.

4 előadásra lehet őket beváltani és ezek nem akármilyen fellépők sorát vonultatják majd fel:

Augusztus 12-én Beliczai Balázs, Hajdú Balázs, Szupkay Viktor és Tóth Edu lép mikrofon mögé, a vendég: Szabó Balázs Máté. Augusztus 17-én csütörtökön Csenki Attila, Felméri Péter, Kőhalmi Zoltán és a Szomszédnénik gondoskodnak egy felhőtlen két óráról, a vendég: Csík Gábor. 23-án szerdán a friss Karinthy-gyűrűs Aranyosi Péter, Csenki Attila, Bellus István és a Szomszédnénik lépnek színpadra, a vendég: Elek Péter. És végül, augusztus 29-én, egy keddi napon a Beliczai-Benk-Dombi-Mogács négyes zárja az augusztusi Four Stars-estek sorát, vendég: Zabolai Margit Eszter.

Az online kedvezmény kódja: HUSITO2017, amely az utolsó előadás kezdetéig, augusztus 29. 19:30-ig érvényes.