Nagy kedvence Aranyosi Péter? Látta a tévében a Négybetűs szavak című műsorának első részét? Fejből tudja már, hogy a humorista kedvencei többek között a foci, a töri és a tank? Sosem elég belőle?

Akkor jó hírünk van, ugyanis március 1-én a borostás tanárember a Négybetűs szavakkal visszatér – a Négybetűs szavak 2., azaz a nagy sikerű előadás második része kerül tévéfelvételre a Belvárosi Színházban. Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményeibe enged bepillantást a kíváncsi nézőknek, és tovább kalauzolja a négybetűs szavak világában. Ne gondolja, hogy már mindent látott! Számtalan új történet, szórakoztató anekdota kerül még elő. Természetesen az előadás első részéhez hasonlóan lépten-nyomon visszaköszönnek a négybetűs szavak.

Ezzel az előadással együtt március 1-én és 2-án az alábbi előadások kerülnek tévéfelvételére.

Március elsején 17:15-től szintén a Belvárosi Színházban felvételre kerül a Duma Swing1 – Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc közös műsora, 19:45-től a már említett Négybetűs szavak című önálló est második része és Hajdú Balázs, Lassan mondom el című estje. Március másodikán 16:15-től Dombóvári István és Aranyosi Péter Ketten az úton című közös estjének első része, 19:45-től A pesszimizmus előnyei – Kőhalmi Zoltánnal – és az Édeshármasban a Szomszédnéni Produkciós Irodával.