Badár Sándor február 9-én új műsorral rukkol elő, aminek a címe lesz ez. Hogy miért és hogy mi foglalkoztatja mostanában a humoristát, az alábbi interjúból kiderül…

Mostanában mi tölti ki az életedet?

Egyelőre a már meglévő műsoraimmal töltöm a napjaimat. Még mindig megy a Bamako rallyhoz tartozó stand-up sztori, illetve egyelőre fut az a műsorom is, aminek Badár Grylls a címe. Ezt az előadás egyébként rövidesen a Comedy Centralon is látható lesz majd. Ezzel párhuzamosan Aranyosi Petiékkel fellépek a Duma Jam-ben, ami hatalmas siker és mi magunk is nagyon szeretjük. Hadházi Lacival megvan még a közös estünk és végül, de nem utolsó sorban résztvevője vagyok egy különleges produkciónak is, melyben a fiammal vagyunk színpadon. Ez a Badár and Badár, amiben a fiam bűvészkedik és pedig stand-upolok, hiszen ő a bűvészkedéshez ért, én meg állítólag a stand-uphoz.

Milyen történeteket lehet elmondani egy bűvészelőadás előtt?

A bűvészetről beszélek, mint művészeti formáról, hogy ez hogyan tud kialakulni akkor, ha az ember nem szentesi.

Ennyi program mellet hogy tudsz kikapcsolódni évad közben?

Amikor tehetem, utazom, kikapcsolódom. Elsősorban az aktív pihenést részesítem előnyben, szeretek például túrázni, vagy pecázni menni a barátaimmal.  Mikor a fellépőtársaimmal kalandozunk a világban – ami az utóbbi időben többször is előfordult – nemcsak pihenünk, hanem már egy következő műsort készítünk elő. Sok stand-upom alapul az utazásokon szerzett élményeken és a közönség is nagyon szereti ezeket a sztorikat.

Mi a következő úti cél?

Legközelebb a Távol-Keletre fogunk menni a cimboráimmal. Megpróbáljuk becserkészni Vietnámot és Kambodzsát és bízom benne, hogy a nyaraláson túl összeszedhetjük a következő stand-up alapanyagát is.

Ez az anyag már a legújabb önálló ested alapjait fogja képezni, vagy a későbbiekre tartalékolod?

A következő, februári önálló estem, ami a Badár Grylls helyett fog színpadra kerülni még nem ezt az utazást dolgozza fel. Lehet, hogy kevesen tudják, de az életem jelentős része telt szánhúzó kutyák tenyésztésével, a velük való üzérkedéssel és minden egyéb a kutyás létet érintő kérdéskörrel, ami magában foglalja a szánhúzó versenyeket is. Ez a téma már önmagában is megtölt egy önálló estet, hát még, ha megspékelem a ritkábban hallott szentesi történetekkel. Az lesz a címe, hogy Miért pont Alaszka? – és persze rögtön hozzá is kell tennem, hogy Miért pont Szentesen Alaszka? A sztorik a fejemben már összeálltak. Természetesen még sok minden változhat, de az alapkoncepció már elkészült és remélem, a közönség éppúgy élvezni fogja, mint az eddigieket!