Az ajándékozáshoz már adtunk ötletet… De a klassz ajándék még klasszabb, ha stílusos a csomagolás. És most ebben szeretnénk segíteni…

https://dumaszinhaz.hu/hir/letoltheto-karacsonyi-ajandekboritek/

Igaz, hogy a letölthető karácsonyi borítékunkban nem mutat jól az ékszer és a szőrmebunda, Sony tévé sem fér bele – csak mondjuk nagyon apró darabokban –, de ha Ön olyan klassz ajándékkal lepi meg szeretteit, mint a Dumaszínház előadásai, nem is választhatna ennél menőbb csomagolást a jegyeknek. Rögtön szemet szúr a két nagyszerű, zseniális humorista a boríték elején – Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám –, akik pont úgy néznek ki, mint élőben, nem is beszélve a csodás háttérről, ami igazán exkluzív megjelenést kölcsönöz a borítéknak.

A boríték összeállítása nagyon egyszerű, de ha mégsem sikerülne, be tudja vonni gyermekét, barátait és szomszédjait, akik hálásak lesznek a közös, kreatív időtöltésért – hiszen az együtt eltöltött idő megfizethetetlen.

A boríték nemcsak szép, de nagyon praktikus is. Kézbe adhatja, ajándék mellé teheti, vagy akár felerősítheti a karácsonyfára. Itt hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a boríték egyaránt rosszul tűri a vizet – vagy bármilyen egyéb folyadékot – és a tüzet, tehát ne helyezze égő gyertya közelébe.

Az ajándékba vásárolt Dumaszínház jegyek mellé tehát letölthető borítékot is kínálunk és mindenkinek szép, örömteli karácsonyt kívánunk!