A Fear the Szaknévsor márciustól a Jurányiban.

A Dumaszínház hagyományos stand-up előadások mellett rendszeresen színesíti palettáját humorban gazdag színházi produkciókkal is. A Fear the Szaknévsor című előadás a DEKK projekt részeként december 3-án került bemutatásra a Gödör Klubban, a darab a szolgáltató szektor horrorisztikus világába enged bepillantást: fodrászok, lakásfelújítók, temetkezési vállalkozók keserítik meg szegény megrendelők életét és halálát. Az est folyamán a színpadon padlóra küldik a parkettázókat, körmére néznek a manikűrösöknek, és mindenükből kiforgatják a tánctanárokat!

A Fear the Szaknévsor február folyamán még megtekinthető a Gödör Klubban, utolsó alkalommal február 10-én 19 órai kezdettel. Márciustól új helyszínen csodálkozhatunk rá számos, a saját élményeinkből nagyon ismerős élethelyzetre: az előadás a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházba teszi át székhelyét, és március 4-én már ott tekintheti meg a közönség. A Jurányi Ház korában a Dumaszínház és a FÜGE együttműködésében születő több előadásnak helyet adott már, így a terep nem ismeretlen sem a DEKK projekt alkotói, sem a színházi közönség számára. Március 4-én tehát a Jurányiban állítják pellengérre mindannyiunk szolgáltatóit és szakembereit: a 19:30-kor kezdődő előadásra már jegyek kaphatók!

A darabot Vinnai András írta és rendezte, a színpadon pedig Bánki Gergelyt, Jankovics Pétert, Sipos Verát és Rainer-Micsinyei Nórát láthatjuk. A szórakozás garantált! Az előadásról bővebb információt a Dumaszínház honlapján – az Előadások / Dekk –, illetve a www.dekk.hu oldalon talál.