Kedves Olvasó, Dumaszínházba járó, talán még azok közé tartozol, akik sosem hallottak a Duma Swingről.

Ha igen, akkor tudd meg, hogy ez egy zenés, improvizatív stand-up előadás, felhőtlen, asszociatív mókázásokkal, a zenei konvenciók teljes zárójelbe tételével; saját dalokkal és a mash-upokkal, valamint a spontán zenei ötletelésekből, viccelődésekből kibontakozó dallamokkal. A főszereplők: Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc.

Akiknek eddig fogalma sem volt erről, de most kedvet kaptak, hogy belehallgassanak, azoknak jó hírünk van: nemrég a Class FM reggeli műsorának vendége volt a trió (illetve jelen esetben duó, hiszen Janklovics Péter már eleve ott volt, lévén, hogy ő az egyik műsorvezető, de mondjuk ettől még a trió volt ott, csak Pétert lehet ide is – oda is számolni, mármint Janklovics Pétert, nem Kovács András Pétert, mert ő András).

A Duma Swing 2.0 vendégszereplését az alábbi videóban tekintheti meg bárki (akit nem zavar, hogy rádióműsor, de mégis nézni kell).

(Aki pedig most annyira kedvet kapott, hogy élőben is megnézné-meghallgatná a két Pétert – akik közül az egyik valójában András – és a tudjuk, melyik Ferit, azoknak mutatjuk a következő Duma Swing-előadások dátumait:

2017.08.31 csütörtök 19:00
KOMPÓT DUMAKLUB
jegyvásárlás

2017.10.03 kedd 19:00
KOMPÓT DUMAKLUB
jegyvásárlás

 

Azért ez a cikk címe, mert 1.) így többen kattintanak, 2.) mert ez a szöveg elhangzik a dalban