Idén ősszel visszatér a Dumaszínház színpadára Puzsér Róbert, aki provokatív gondolataival és megnyilvánulásaival igazán megosztó személyiség, aki élő fellépései alkalmával is előszeretettel feszegeti a határokat és vesézi ki a sokak által tabunak ítélt témákat. Egészestés műsorát A civilizáció visszavág címmel először szeptember 26-án láthatják újra a Corvin Dumaszínházban.

Laár Andrást továbbra is a vendégelőadók között üdvözölhetjük, önálló estje, a Besenyő só október 31-én és november 22-én lesz látható. A L’art pour l’art Társulat színházi televíziós műsoraiból megismert karakter, Besenyő István – ízig-vérig magyar, mindenen kötekedő – figurája, töretlen népszerűségnek örvend. Ezúttal új monológokat, meséket hallgathatunk meg, és az est folyamán a költészet mellett a zeneművészet is előtérbe kerül.

Igazi csemegének ígérkezik Laár András és Galla Miklós közös estje. Az abszurd humor két nagyágyúja húsz év után, a Laár60 koncerten állt újra együtt színpadra. Akkor döntöttek úgy, hogy ismét közös produkciót állítanak elő: ennek lett az eredménye a Válogatott Laárogások és Gallantások.
Az előadás során a két művész közös jelenetekben és dalokban szerepel. Ilyenek a Bevezető, Gyorsszolgálat, Imre és Amália, Dalolj!, Színészmesterség, és még sok más újdonságnak számító mestermű. Garantáltan másfél óra kacagás és műélvezet részese lesz az, aki részt vesz a Válogatott Laárogások és Gallantások című sziporkázó előadáson, melynek egy-egy szeletébe sok-sok évvel ezelőtt már belekóstolhatott a közönség.