A Tabuk nélkülben és a Dumaszínház estben lép színpad a Dumafüreden Csenki Attila, aki a pihenés mellett lakásátalakítást is tervez az idei nyáron.

Milyen programokat tervezel a nyári időszakra?

Zsúfoltan ígérkezik az előttünk álló időszak, talán túl zsúfoltnak is. Nyaralás és lakásátalakítás van tervbe véve a nyárra. Utóbbi úgy gondolom el fogja venni az idő jó részét, de igyekszem pihenni és minél több időt tölteni a lányommal és a fogadott lányommal is. Lesz persze jó pár fellépésem , de igyekszem kipihenni magam az őszi hajrá előtt.

Ha jól emlékszem már tavaly elkezdtétek a lakásátalakítást…

Igen, tavaly kisebb dolgokkal kezdtünk, a kéménnyel és hasonlókkal. Idén jönnek a nagyobb dolgok. Például több szoba lesz, ha elkészülünk.

Milyen fellépéseket tervezel a következő hónapokban?

Előre beterveztem a szabadságot, mert a lányommal kötött, hogy mikor lehetek együtt, de van pár felkérésem, megyek vidékre, fesztiválokra.

Milyen családi programokat terveztek?

Valószínűleg lemegyünk a lányokkal a tengerpartra, meglátogatjuk a nagyszülőket és minden bizonnyal belföldön is utazgatunk egy kicsit, aztán el is telik a nyár. Azért remélem, hogy lesz lehetőségünk pár alkalommal közös falmászásra is, mert ez az egyik kedvenc közös kikapcsolódásunk a lányommal.

Szokás szerint idén is fellépsz a Dumafüred fesztiválon. Milyen produkciókban láthat a füredi közönség?

A Dumafüreden is bemutatjuk a Dumaszínház legszókimondóbb produkvióját, a Tabuk nélkül című estünket, ami nagy öröm számomra, mert ez az egyik kedvencem. Ebben bármilyen témát elő lehet venni, amit máskor nem: szex, vallás, homoszexualitás, a gyereknevelés vitathatóbb részei, úgyhogy inkább tizennyolc éven felülieknek szánjuk a produkciót. Eddig nagyon jól fogadta a közönség és remélem a Dumafürden sem lesz ez másként. A másik est egy vegyes produkció, amiben több fellépőtársammal együtt szereplünk. Ebben egy kicsit finomabb témák kerülnek majd elő.

Új önálló esttel készülsz az őszre?

Ősszel még nem lesz új estem, hiszen egy éve sincs, hogy elindult a Szex a lelke mindennek című produkció. Ezen szeretnénk fejleszteni, hogy még ütősebb legyen. Ráadásul a Tabuk nélkül estünk is elindul vidékhódító útjára, úgyhogy új produkcióról csak az évad második felében lehet szó, de erről inkább akkor beszéljünk, ha aktuálissá válik.