Hogy fogadtad az ötletet, hogy a Dumaszínház saját kabarét indít?

Disszonáns érzés volt számomra, mert gyerekkorom óta Rádiókabaré-rajongó vagyok, sőt, több mint tizenöt évig munkatársa is voltam a műsornak. Ezért egy kis törés is volt bennem amiatt, hogy külön kabarét fogunk csinálni. Farkasházy Tivadar és Sinkó Péter távozásával azonban eljött az a pillanat, hogy problémamentesen leváljunk a műsorról és politikai és műsorszerkesztési szempontoktól mentesen készíthessünk kabaréműsort.

Az első felvétel hallottad?

Régen annyi rádiókabaré-felvételen voltam, hogy már csak akkor megyek, ha én is szerepelek benne. Ebben most nem voltam benne, de a kész műsort meg fogom hallgatni.

Miben fognak különbözni a kabaréban elhangzó poénjaid az önálló esteden hallhatóktól?

Az önálló estem elsősorban rólam szól és csak nagyon érintőlegesen jelenik meg benne a család, mint téma. A kabaréfelvétel viszont egyértelműen a gyerekekről fog szólni, a „gyakorló apuka panaszai” címmel fogok sztorizni róluk.

Készülsz valahogy a felvételre?

A Dumaszínházban Litkai Gergellyel, Szupkay Viktorral és Kovács András Péterrel van egy Apanap című műsorunk, amiből meríteni fogok a felvételen. Az a feladat, hogy kitaláljam, hogyan lehet beilleszteni ezeket a részleteket a kabaréba úgy, hogy passzoljon a többiek mondanivalójához és legyen az egésznek eleje, közepe és vége.