A Dumaszínház kínálatában bárki megtalálhatja a neki való előadást a legfiatalabbtól az idősebb korosztályig. A Mekk Elek, a Móka Miki és barátai az apróságoknak nyújtanak kellemes perceket, míg a Duma Aktuál a mindennapi eseményekre reflektál a humor eszközeivel. Vegye meg már most jegyét, hogy vidáman induljon az év!

Szilveszteri és előszilveszteri előadásaink remek lehetőséget kínálnak az óév utolsó napjainak eltöltésére, és jövőre is folytatódnak a népszerű produkciók: Az All stars, a Duma Jam, és már kaphatók a jegyek Dombóvári István új önálló estjére, melynek címe 120.021 gramm. Dombi a tőle már megszokott elemző stílusban világít rá a közélet történéseire, kivesézve a lényeget. Februárban Bödőcs Tibor Cefre Palotája mutatkozik be, a megújult “K” teremben pedig jövőre is várja a stand-up rajongóit a Dumaklub.

Ha decemberben vásárol jegyet a januári vagy februári előadásainkra, akkor amennyiben a jegypénztárunkban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b) veszi át, karácsonyi ajándékdobozt, vagy az ünnephez illő borítékot adunk mellé, hogy abban tehesse a fa alá.