Sikerült pihenned az ünnepek alatt?

– Igen, nagyon jól kipihentem magam. A sok közös program: korcsolyázás, koncert, családlátogatás, játék mellett jutott arra is idő.

Továbbra is csinálod a Tabuestet, a Fiatal Félőrültek Fesztiválját és az Egyéjszakás kaland Csenki Apukával című önállóestedet. Melyiket szereted a legjobban?

– Az Egyéjszakás kaland Csenki Apukával című önálló estem és a “Tabuk nélkül” a két kedvenc. Minden alkalmat nagyon várok, és boldogan sétálok fel a színpadra.
A Tabuestről egyértelműen kijelenthetem, hogy ilyen eddig még NEM VOLT Magyarországon. Bármit mondhatok és nem probléma „öv alá menni”. Végre kezd megszűnni a 80-as 90-es években kialakult szörnyű beidegződés, és végre igényli a közönség, hogy a korábban tabunak nyilvánított témákat is elővegyük színpadon… Eljönnek az estekre és azt látják, hogy igenis lehet a szexről és annak minden irányáról érdekesen és őszintén beszélni, de ugyanazon az esten elfér az élménybeszámoló a pszichológusról, a gyermeknevelés, a vallás, a káromkodás kivesézése vagy egyszerűen a kínos hétköznapi pillanatok boncolgatása. Általában a második perctől nagyon jól szórakoznak, és minden est nagyon sikeres. A közönség összetétele a kényes témák ellenére nagyon vegyes, de külön öröm látni a harmincas, negyvenes párokat, a sokdiplomás hölgyeket, akik gyakran csapatban érkeznek. Sőt! Mostanában megjelentek a hatvan körüliek is.
Az önálló estemen az eddigi gyakorlatot folytatom, vagyis minden aktuálisan futó anyagomnak az egyvelegét, javát mutatom meg. Folyamatosan bővülő, önfeltáró, kirobbanó terápiás est, ahol szembenézek magammal, megmutatom a hibáimat, erőt, függetlenséget. A közönség pedig nagyon hálás. A műsornak fontos része a kb. 30 perces Ablak-Zsiráf kritika, amit lassan két éve vetítek, és önmagában nagyon sikeres produkció.
A Fiatal Félőrültek Fesztiválját – a Dumaszínház tehetségkutatója – és a Showder Klub válogatókat továbbra is csináljuk Felméri Péter kollégámmal, hiszen folyamatosan nagy az érdeklődés a fellépők és a közönség részéről is. Mindig vannak nagyon jó és izgalmas estek.

A Tabuesttel vidéken is megfordultatok már. A pesti vagy a vidéki közönség veszi jobban? Van különbség?

– Amennyiben tudják, hogy milyen műsorra jönnek el, mindenki egyformán imádja, viszont ha nem tudják mire vettek jegyet, akkor néha cifrábban indul az este. Legutóbb egy vidéki helyszínen három ember rögtön az elején elment, a többiek viszont – a nyugdíjasoktól a fiatalokig – végighallgatták. Nagy részük elképesztően nevetett, míg egy kis hányaduk döbbenten hallgatta a témákat.

Milyen terveid vannak idén?

– Bővítem a jelenlegi műsorokat, dolgozom sokat, de próbálok minél többet a családommal is lenni.