Közeledik az évad vége; úgyhogy ha úgy érzed, őszig nehezen bírnád ki színházi előadások nélkül, gyorsan kell cselekedned. Megéri, mert 20%-ot spórolhatsz is a jegyárakon.

És most lássuk, melyik Dumaszínház-DEKK közös, évadzáró előadásokról van szó:

Május 12.: A férfiak szexuális világa
Kiknek ajánljuk? Azoknak a nőknek, akik azt gondolják, hogy a férfiak faék egyszerűségűek. És azoknak a nőknek, akik ettől a véleménytől élesen elhatárolódnak. Valamint azoknak a férfiaknak, akik ez utóbbi nők csoportjával értenek egyet. Azokról a férfiakról nem is beszélve, akik a korábbi női csoporttal vannak egy véleményen. Janklovics Péter, Vinnai András és Bánki Gergely pedig vagy nagyon jó színészek vagy tévedünk, és a férfiak valóban faék egyszerűségűek. (Jegyvásárlás)

Május 13. szombat: És a függöny felhördül…
Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, akit valaha is foglalkoztatott a téma, vajon mi történik a színházban az előadások előtt és után, azaz akkor, amikor a nézők nem látják a színészeket. Ez irányú tudásszomjunkat oltja Stefanovics Angéla, Lengyel Tamás, Bánki Gergely és Ficzere Béla leleplező erejű színész stand-upja, amiben a vicces vallomások között a szereplők el is játsszák az életükben előforduló furcsa helyzeteket, megmutatják a színészek egymás iránt táplált sokrétű érzelmeit.

(Jegyvásárlás)

Május 19. péntek: A szerelem zsoldosai
Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik már átéltek tipikus párkapcsolati helyzeteket. Illetve még azoknak, akik még soha. (Tudjuk, hogy már átéltél ilyet). A szerelem zsoldosaiban Bata Éva és Vinnai András tárja elénk a nő és férfi bonyodalmas egymáshoz kapcsolódását vagy nem kapcsolódását. A pizzává változó nő, az uszodai kukkoló, a tapasztalatlan parasztlány és a külvárosi műmájer csak néhány karakter, akiken nevethetünk.

(Jegyvásárlás)

Ha magadra ismertél a fenti „kiknek ajánljuk” csoportok bármelyikében (ami eléggé valószínű, mivel a darabokat kivétel nélkül MINDENKINEK ajánljuk), akkor mondjuk, mi a teendőd: válaszd ki a neked tetsző előadás(oka)t, szólj a barátaidnak, családtagjaidnak, majd tegyél a kosaradba az igényednek megfelelő számú jegyet – mindezt 20% kedvezményes áron, és élvezzétek a remek előadásokat.

Az előadások helyszíne: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház