Felméri Péter, Hajdú Balázzsal, Csenki Attilával és Bálint Ferenccel együtt indult Budapestről. „Nagyjából fél órája érkeztünk” – mondta Felméri – „és kábé két óra múlva indulunk is vissza. Muszáj visszamenni, mert holnap Kolozsvárra utazom családlátogatásra, amit nem tudtunk volna már átszervezni… Úgy látom szerencsére nagyon jó a hangulat… Ja! Hozzátenném, hogy a Szomszédnénivel kezdtünk és még alig ment le öt pert belőle, de a közönség nyitott, szeretik a műsort. Csak azt sajnálom, hogy a meleg miatt beszorultak az árnyékos részekre, ami távolabb van a színpadtól. Ez kicsit kellemetlen, hisz a stand-up egy interaktív, közvetlen műfaj – mondta majd még hozzátette, hogy reméli, később, ha lemegy a nap, a nézők is közelebb jönnek.

Csenki Attila is – Péterrel együtt – fellépés után visszaindult Budapestre. „Rohanok vissza a családhoz” – mondta. „Megyek fellépni is a napokban, de most főképp a családra koncentrálok. Nálam van a kislányom és a nevelt lányom, szóval minél több időt szeretnék velük lenni” – aztán mielőtt színpadra lépett volna, a nagy meleg miatt zuhannyal hűtötte le magát, ezt műsorában később a nézőkkel is megosztotta.

Kertész Ricsi „Ricsi fiú” szintén szerdán érkezett. „Ma érkeztem és hétfőig maradok. Megnézek egy pár előadást és pihenek egy kicsit, a családdal, rám fér.” Elmondta, hogy lesz még jó pár fellépése a nyáron és a jövőre is koncentrál, az új önálló estjén is dolgoznia kell, aminek a bemutatója majd októberben lesz.

Nem enyhül a kánikula, és a Dumaszínház fellépői továbbra is meleg szeretettel várják a közönséget. Csütörtöktől vasárnapig: Kiss Ádámra, Aranyosi Péterre, Hadházi Lászlóra, Kovács András Péterre és Kőhalmi Zoltánra számíthatnak.