A történet szerint Szemlő Róbert – kétes hírű vállalkozó – úgy érzi, hogy az állatifehérje-feldolgozás már nem a legjobb biznisz Magyarországon, ezért fapados légitársaságot alapít… A humoros forgatókönyv mellett, a jól összeválogatott színészgárda lehet majd a siker kulcsa. A sorozatban a nézők Janklovics Pétert is láthatják.

Kit játszol a filmben?

Spéter Gézát játszom, egy elsőtisztet, aki nagyon ért a repüléshez, ellentétben a pilótával, Kálóczy Andorral akit Lengyel Tamás  játszik, aki jól néz ki, de se a repüléshez nem ért, se nem túl okos. Én értek a repüléshez, de cukorbeteg és allergiás vagyok mindenre. Így egészítjük ki egymást mi ketten.

Az alkotók humorban gazdag sorozatot ígérnek. Milyen a hangulat a forgatáson?

 Nagyon jó a hangulat. Én már akkor is nagyon sokat nevettem, mikor a forgatókönyvet olvastam – annyira tetszett. De néha akkor is fetrengünk a röhögéstől, amikor játsszuk ezeket teljesen abszurd szituációkat, annyira valószerűtlenek.

Sokszor neki kell futni egy-egy jelenetnek, mert nagyon röhög a stáb?

Volt már rá példa, de vannak bonyolult jelenetek is, amiket nem lehet akárhányszor felvenni, úgyhogy fegyelmeznünk kell magunkat. Ráadásul egy-egy forgatási nap végére elég fáradtak leszünk, volt éjszakai forgatásunk is, így nem mindig vagyunk olyan vicces hangulatban. Azonban ha belegondolunk az általunk játszott szituációkba, az mindig okot ad a nevetésre.

Vida Péter például már nem ismeretlen számodra…Van valaki, akivel a forgatáson találkoztál először?

Kevesen vannak akikkel itt találkoztam először. Anger Zsoltot, Tóth Esztert, Dobó Katát és Mészáros Piroskát, és Téby Zitát itt ismertem meg, a többiekkel már korábban is ismertük egymást. Azonnal összerázódott a csapat, mert mindenkinek nagyon tetszik a történet és bejönnek a poénok. Nagyon élvezzük a munkát és egy ilyen forgatáson másra nincs is szükség.