Kedves Közönségünk!

A Dumaszínház fellépői ezúton szeretnének elnézést kérni mindazoktól, akiket a július-augusztusi Dumaszínház plakát megbotránkoztatott, megdöbbentett vagy annak képi világa és szlogenje mélyen felzaklatott, felháborodással töltött el.

Biztosítani szeretnének mindenkit arról, hogy nem tudták mi fog megjelenni a plakáton, sőt felháborítónak tartják, hogy Aranyosi Péter atlétában állt a fényképezőgép elé, és hogy a fotós ellenvetés nélkül elkészítette a felvételeket. Egyáltalán nem tartják viccesnek a plakáton megjelenő kopár tájat és barátságtalan színvilágot, nem is beszélve a szlogenről, ami egy rendkívül színvonaltalan és nyelvtanilag is helytelen szóvicc: Ha Ön is Dűne a nevetéstől!

A Dumaszínház fellépői kijelentik, hogy a plakáttól teljesen elhatárolódnak és annak ötletgazdáit, készítőit felszólítják a következmények viselésére.

Továbbá biztosítani szeretnének mindenkit, hogy a plakát sugallta kopárság nem a műsorok színvonalára vonatkozik, és hogy a színházban légkondicionáló működik, és Aranyosi Péter az alkalomhoz illő öltözetben jelenik meg az előadásokon.