A humorfieszta tíz napja alatt, ismét a stand-up műfaj legnagyobbjaival találkozhat a közönség a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ színpadán.

Többek között színpadra lép Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és a Szomszédnéni Produkciós Iroda.

Idén sem maradnak el a nagy közönségkedvencek, lesz Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton és Beugró vs. Dumaszínház. Érkezik Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám – önálló estjével, és egy újdonság, a Férfiak szexuális világa – Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András előadásában.

A részletes programot keressék a Dumaszínház weboldalán (www.dumaszinhaz.hu).

Jegyek kedvezményesen vásárolhatók!

Március 15-ig 15% kedvezménnyel a Corvin Dumaszínház jegypénztárában, a Libri könyvesboltokban, a dumaszinhaz.hu és a port.hu oldalakon.

Március 16-tól a fesztivál kezdetéig (július 17-ig) 10% kedvezménnyel a Corvin Dumaszínház jegypénztárában, a Libri könyvesboltokban, a dumaszinhaz.hu és a port.hu oldalakon.

Továbbá a fesztivál ideje alatt 10% kedvezménnyel a Libri könyvesboltokban és a port.hu oldalon.

Kövessen minket – friss információk folyamatosan a Dumaszínház honlapján, a Facebookon és a Dumaszínház YouTube csatornáján.