A humorista, aki már sikerre vitte hétköznapi problémáit és gyermekkori traumáit, most igazi kételyeivel és szorongásaival szórakoztatja a nagyérdeműt.

A humorista alaptermészete a pesszimizmus, ami szerinte egyáltalán nem hátrány. Épp ellenkezőleg, a pesszimizmus igen hasznos tevékenység, amit nem hobbiból kell űzni, hanem alapvető túlélési technikaként érdemes tekinteni rá. Szokatlannak tűnő véleményét egy élővilágból vett példával is alátámasztja: „Képzeld el, mennyi ideig maradna életben a vadonban mondjuk egy gazella, aki optimista.”

Kőhalmi szerint nevetni sem azért kell, mert a világ rózsaszín, hanem, hogy el tudjuk viselni, hogy nem az. Ebben a felfogásban fogant legújabb önálló estje, és mivel lehetne jobban körbejárni a borúlátás előnyeit, mint személyes történetekkel? Ezt teszi majd Kőhalmi is – tőle egyáltalán nem szokatlan módon a saját szorongásaival, legmélyebb kételyeivel és fóbiáival készül szórakoztatni a közönséget, vegyítve a monodráma és a stand-up eszköztárát és reménykedik abban, hogy önmagával és a vízióival sikerül kitöltenie két felvonást.

Az előadás színlapja IDE KATTINTVA érhető el.