Háztartási szex. Ez a címe Szobácsi Gergő és Szupkay Viktor készülő műsorának, amelyből kiderül, hogy a nagyobb női fenék lett divatos, vagy a kisebb női bugyi, de kapunk gyereknevelési valamint karrierépítési tanácsokat, és igen: lesz benne csúnya szó. Bemutató október 21-én a Kompót Dumaklubban.

Hogy áll a Háztartási szex című műsor?

Szupkay Viktor: Majd’ minden nap kikerül egy-egy részlet a Facebook rajongói oldalra. De ez csak előjáték…

Szobácsi Gergő

Szobácsi Gergő: Fogalmazzunk úgy: formálódik. Én, mondjuk, lassú vagyok, az óvodában is szék volt a jelem. Amúgy még anyagot gyűjtünk.

A szex tárgykörében?

Szobácsi Gergő: Igen, de csak elméleti anyaggyűjtésről van szó. Ugyanis ez az, amiről sokat lehet beszélni. Sőt. A Viktornak már csak beszélni lehet róla.

Szupkay Viktor: Amelyik kutya ugat, az nem harap! Volt olyan hölgy, aki ezt alapigazságnak tartotta, amíg nem udvaroltam neki!

Miről szól majd a Háztartási szex? Csak nem a szexről?

Szobácsi Gergő: A műsornak négy fő csapásiránya van: a párkapcsolat, a gyereknevelés, a karrier és a divat. És mivel kettőnk között van egy generációnyi különbség, másképpen tudunk ezekről beszélni. Össze tudjuk hasonlítani saját korosztályunk vonatkozó élményeit.

Szupkay Viktor: Én bemutatom például, hogy hosszabb együttélés alatt miként lesz a párkapcsolatban alku tárgya a szex.

Lesz benne csúnya szó?

Szobácsi Gergő: Persze. Például mesélek arról az ismerősömről, aki azt állítja, hogy csak azért néz pornót, mert várja az esküvőt. Én pedig hozzáteszem, hogy megnézném azt a csajt, aki három habzó f…szú négerrel az oltár elé áll. De megnézném az örömapa arcát is.

Szupkay Viktor

Szupkay Viktor: Öncélúan, poén helyett persze nem lesz a műsorban csúnya szó! De ahova dramaturgiailag illik, ott bizony előfordul! Meg akkor is lesz, ha a nézők „igénylik”! Hallottam már az öltözőben ilyen mondatot: „Annyira tompa volt a közönség, hogy az elején két kézzel kellett szórnom a pin…s vicceket!” Hopp, ez csúnya szó volt. Bocs.

Szobácsi Gergő: Ja, és lesz benne vetítés. Átnézzük a gyerekkorunk óta készült fényképeinket, kiválogatjuk a témakörökhöz illő viccesebbeket.

Gondolom, ezekből a fényképekből is megtudhatjuk, számotokra hogyan változott a divat.

Szobácsi Gergő: Egyszer vettem egy baseball sapkát, és mivel akkoriban az volt a divat, hogy a sildjében legyen egy hajlat, három hónapig hajlítgattam. Mire sikerült beleküzdenem egy ívet, megint az egyenes lett a menő. Azóta nem divatozom. Mindig egyformán öltözködöm, és néhány évente divatba jövök.

Szupkay Viktor: Nem vagyok egy divatcézár!

Szobácsi Gergő: Hozzátenném még, hogy amúgy a divat nagyot változott, annak idején például le kellett venned a csaj bugyiját, hogy lásd a fenekét, most meg szét kell húznod a fenekét, hogy lásd a bugyiját.

Karrierépítési, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsokat is adtok?

Szupkay Viktor: Sőt! Zodiákus jegyek alapján a közönségből összeállítjuk az ideális párokat! És elmondjuk azt is, hogy a Kos nők miért imádják, ha húzzák a copfjukat. Kétoldalt, hátulról.

Szobácsi Gergő: Beszélünk a gyereknevelésről és igen: adunk párkapcsolati tanácsokat is. Például ejtek egy-két szót arról, hogy észre kell venni a másik erőfeszítéseit, amit miattunk tesz.

Te észre szoktad venni?

Szobácsi Gergő: Persze. Mindig észreveszem például, amikor a feleségem fodrásznál volt. Hiányzik hatezer forint a borítékból…