Nemcsak változatos műsorral várják az érdeklődőket, hanem a helyszínen 30%-os kedvezménnyel lehet jegyet váltani a Corvin Dumaszínház  és a Kompót Dumaklub szeptemberi és októberi előadásaira.

A színes programsorozat már délben elkezdődik a Kompót Dumaklubban, ahol Lovász László egyórás beszélgetős műsorával indul a buli. László beszélgetőpartnere Dombóvári István lesz, akit a „vendégszékben” majd kettőtől Kőhalmi Zoltán, három órai kezdéssel pedig Mogács Dániel követ. A Színházak éjszakáján bemutatkozó műsor ezután rendszeresen jelentkezni fog. Szintén ezen a helyszínen lesz látható – két beszélgetés közé ékelődve – egy órától Bata Éva és Vinnai András közös produkciója, Daldélután címmel, ami őszi bemutatójukból A szerelem zsoldosai című produkcióból ad ízelítőt. Öt órától pedig ugyanitt írok stand-upolnak.

A Corvin Dumaszínház fél háromkor nyitja kapuit. Itt először a Vers mindenkinek – dalszövegek szavalva című produkcióval várja a program zarándokait Bánki Gergely, Csőre Gábor, Ganxsta Zolee, Janklovics Péter, Mogács Dániel, Sipos Vera, Stefanovics Angéla és Végh Zsolt. Fél héttől átveszi a színpadot a Sántakutya special. Az igazmondó show vendégei D. Tóth Krisztina, Mogács Dániel, Színész Bob és Vajdai Vilmos lesznek. Este kilenctől A férfiak szexuális világa című nagysikerű előadás keresztmetszetével találkozhat a közönség, első kézből, az alkotóktól értesülve arról, mit szeretnek a férfiak. A színházrajongókat Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András várja. A programsorozatot a 18-as karikás Tabuk nélkül című műsor zárja: Benk Dénessel, Csenki Attilával, Felméri Péterrel és Tóth Eduárddal, ennek kezdési időpontja tizenegy óra.

A helyszíni kedvezményekről megdöbbentő videó alant: