Tekintse meg éttermünk teljes választékát

A folyamatosan bővülő étel és italkínálatunk, remek hátteret ad ahhoz, hogy az előadást egy kellemes vacsora mellett élvezzük.

Étlap

A stand up comedy, mint hagyományos klubműfaj, a kezdetek óta a sörözőkben, kávézókban, éttermekben fordul elő. Magyarországon, ahol az evés amúgy is központi kérdés a kikapcsolódás során is, nehezen képzelhető el olyan humorest, ahol nem lehet előadás előtt és alatt vacsorázni. Szerencsére nem kell változtatni a szokásainkon, hiszen a Corvin Dumaszínházban hagyományos, de minőségi szolgáltatás keretében van lehetőség a fogyasztásra.

Természetesen a Dumaszínház a nevettetéshez sokkal jobban ért, mint a vendéglátáshoz, így ezt a feladatot inkább szakértőkre bízza. Partnerünk, a Waldorf Café. Az étel-, és italkínálat összeállításában személyre szabottan veszik figyelembe a legkülönfélébb igényeket az egyszerű, megszokott ízektől, a valódi különlegességekig.

A helyszínen rendelkezésre álló étlapon elő-, és főételek, levesek, desszertek éppúgy megtalálhatók lesznek, mint a szendvicsek és a saláták, mindez kiváló minőségben, frissen elkészítve, de megfizethető áron.

Menük

A folyamatosan változó, bővülő étel és italkínálat, a szimpatikus árak, és a felkészült, rutinos személyzet remek hátteret ad ahhoz, hogy az előadást egy kellemes vacsora mellett élvezzük.

Loading...