Legalábbis egy Instagram-poszt szerint, amit a humorista tett közzé a minap a közösségi oldalán. A képen Ádám a horvát tengerpartnál látható horgászbottal a kezében, helyszínként azonban viccből a borsodi Nyéki tavakat jelölte meg BAZ megye büszkesége.

A legnagyobb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportálnál pedig úgy tűnik, nagyon megörühettek annak, hogy híres szülöttük „hazalátogatott” egy kis pecázás erejéig, ugyanis a következő cikkel adtak hírt Ádám kiruccanásáról: 

Persze, ha már lúd – pontosabban hal -, legyen kövér! Hősünk így aztán „Nyékről” egészen az amerikai „Alaszkáig” utazott a következő kapásért:

“Világkörüli horgászturném következő állomása Alaszka🇺🇸. A hideg ellenére lazacra megyek. Mezítláb. Kiss ember nagy bottal. A felkelő nap mesésen világítja be a mögöttem látható 6168 méteres McKinley-csúcsot. Az időeltolódás miatt lassan lefekszem, és holnap folytatom a horgászatot.Megviselt az út Nyékről idáig.”

A kalandos kirándulásnak köszönhetően ráadásul még a legendás Nők Lapja címoldalára is felkerülhetett a Dumaszínház sztárja. Na, jó, csak majdnem: