Hírek2018-06-04T15:59:01+00:00

Szobácsi Gergő Kőhalmi miatt kezdte el az egészet – 15 év legviccesebb történetei

2018. október 30.|

15 éves a Dumaszínház. A humoristák másfél évtized alatt összegyűlt emlékeiből válogattunk. Lehet, hogy az ő életük se csupa nevetés? De az.

Ön is megy a levesbe? Egyáltalán: szeretne oda menni?

2018. október 29.|

Hadházi László Megyünk a levesbe című új önálló estjével lép fel a Kongresszusi Központban szilveszterkor. Azt mondja, a műsor a butaság és az ész, amúgy igencsak vicces harcáról szól. Rossz hírünk is van: a butaság nyerésre áll.

Kormos Anett és a 15 éves Dumaszínház

2018. október 26.|

2018-ban ünnepli 15. születésnapját a Dumaszínház, egész pontosan november 26-án volt másfél évtizede, hogy a Godot Dumaklubban sor került az első előadásra. Azóta nagyon sok dolgon túl vagyunk, de nagyon sok dolgon túl vannak fellépőink is. November a születésHÓnap, és úgy döntöttünk, ebből az alkalomból különleges fotósorozatot készítünk humoristáinkkal, ráadásul kérünk tőlük a képek mellé egy-egy történetet, ami ebből az időszakból számukra a legkedvesebb, legviccesebb vagy éppen legfontosabb. Ma Kormos Anett következik!

“…mind a tíz Humorwoodstock minden pillanata rendkívül emlékezetes volt, csak nagyon nehéz felidézni azokat!” – Bödőcs Tibor és a 15 éves Dumaszínház

2018. október 19.|

Idén ünnepli a Dumaszínház 15. születésnapját, ebből az alkalomból különleges fotósorozatot készítettünk fellépőinkről. Ma a képen Bödőcs Tibor, aki már a maga útját járja, nem tagja a Dumaszínház társulatának, de részese az elmúlt másfél évtizednek, és továbbra is rendszeresen fellép a Dumaszínházban. Tibortól is kértük, meséljen egy számára kedves, viccesnek tartott vagy éppen törlendő emléket a tizenöt évből. Mire ő:

Nagyon szeret ünnepelni – Fülöp Viktor és a 15 éves Dumaszínház

2018. október 12.|

A Dumaszínház 2018-ban ünnepli 15. születésnapját, ebből az alkalomból gondoltunk egy nagyot, egy teherautónyi kelléket vittünk a szokásos éves fotózásunkra, hogy a fellépőinkről különleges sorozatot készíthessünk. Igyekeztünk mindenkire rábízni, hogy hogyan szeretne megjelenni ezeken a képeken. Íme Fülöp Viktor!

“Én vagyok a Juditka!” – Kertész Ricsi és a 15 éves Dumaszínház

2018. október 9.|

2018-ban ünnepli a Dumaszínház fennállásának 15. évfordulóját, amit pongyolán csak úgy szoktunk megfogalmazni, hogy idén vagyunk 15 évesek. Másfél évtized alatt nagyon sok dolog változik egy emberben, így aztán még több egy társulatban. És szerettünk volna egy különleges fotósorozatot, ami el is készült. Íme Kertész Ricsi, azaz Ricsifiú

A férfi, aki mikrofonnak nézte a nyalókát – 15 éves a Dumaszínház

2018. október 5.|

2018-ban ünnepeljük 15. születésnapunkat, ebből az alkalomból különleges fotósorozatot készítettünk fellépőinkről. Íme Szabó Balázs Máté, aki nem sokkal idősebb a Dumaszínháznál.

Volt egy halálról szóló kabarénk is, csak sajnos már meghalt

2018. október 4.|

„Öcsém, te vagy nagyon jó színész vagy, vagy egy világ omlott össze bennem!", mondta egyszer valaki Janklovics Péter láttán, mert nem nagyon tudta hová tenni, hogy ott a szigetreklámos srác élőben, és közben nem bunkó. Janklovics ma már nem csak a Sziget Fesztivál reklámjából ismert, de a stand-uposként is színészként is keresett előadó.

“…mentem már fellépésre Eduval komppal!” – Hajdú Balázs és a 15 éves Dumaszínház

2018. október 2.|

Hajdú Balázs Számomra a legnagyobb az egy utazós sztori. Egyszer Eduval mentünk fellépni, ő vezetett, és egyszer csak kiírja a GPS hogy most komp fog [...]

Hadházi László és a 24 verekedő néző – 15 év történetei a Dumaszínházból

2018. szeptember 28.|

15 éves a Dumaszínház. A humoristák másfél évtized alatt összegyűlt emlékeiből válogattunk. Lehet, hogy az ő életük se csupa nevetés? De az.