Mit szóltatok ahhoz, hogy idén Ti kaptátok a Karinthy-gyűrűt?

Bálint Ferenc: „Nem mindennap jegyzi el az embert Karinty Frigyes! – ugratott bennünket Kiss Ádám kollégánk, amikor kiderült, hogy le kell méretnünk a gyűrűsujjunkat, mert idén mi kapjuk a díjat. Mindenesetre nem egy hétköznapi érzés egy másik férfi nevét viselni a gyűrűdre gravírozva, még jó, hogy az egyik legnagyobb íróról van szó. Megtisztelő a Magyar Rádió és az MTVA díja, figyelembe véve, hogy előttünk olyanok kapták meg, mint Hofi Géza, Fábry Sándor vagy Bödőcs Tibor.

Tóth Szabolcs: Meglepődtem. Nem számítottam rá. Sok mindennel vagyok így az életben, a Bonbon-díjra sem számítottam 2011-ben. Valahogy úgy vagyok vele, mint az államvizsgámmal. Kijártam az egyetemet, de nem számítottam arra, hogy sikerül az államvizsgám, így annál jobban örültem, amikor kiderült, hogy sikerült.

Mik a további terveitek? Befolyásolja a díj a jövőtöket?

Bálint Ferenc: Továbbra is humorista maradok, ugyanúgy gegeken és poénokon fogok agyalni, ugyanúgy bevetek mindent egy nevetésért, ugyanúgy örülni fogok a tapsnak, mint eddig, csak ezentúl, ha felhúzom a gyűrűt, akkor az egyik kezem tíz grammal nehezebb lesz.

Tóth Szabolcs: Bízom benne, hogy pozitívan befolyásolja a pályafutásunkat, bennünket több alkotásra, a rendezvényszervezőket több meghívásra buzdítja. További terveink a szakmában legfőképpen az, hogy benne maradjunk. Mármint a szakmában. Önálló humorestek megírása, rendezése, illetve a nemrég indult youtube csatornánk gazdagítása a célunk egyelőre. Távolabbi cél a világuralom, de addig még van.