Ha nem tekint túl optimistán a jövőbe, Kőhalmi Zoltántól rögtön az újév másnapján megtudhatja, hogy milyen előnyökkel jár a pesszimizmus. Januárban lesz ismét Péterek éjszakája, Apa nap – Aranyosi Péterrel, Csenki Attilával, Kovács András Péterrel és Szobácsi Gergővel és továbbra is Nekünk áll a László.

Az év első hónapja is bővelkedni fog újdonságokban. 2015 őszén mutatkozott be Aranyosi Péter új önálló estje a Borsodi homályos a Kompót Dumaklubban, ami 2016. január 16-án duplázva debütál a Corvin Dumaszínház színpadán. Ahogyan a Négybetűs szavak című műsora róla és a családjáról szól a Borsodi homályos a volt és jelenlegi miskolci barátokról, és olyan súlyos budapestiekről, akik simán lehetnének borsodi homályosak. A valódi hús-vér emberekről szóló történetekben bővelkedő kétszer egy órás est ezután rendszeresen a Dumaszínházban jelentkezik.
Éppen úgy, ahogyan a januárban útjára induló Tesztbeszéd is. Az egy órás műsorban Lovász László a műsor házigazdája és kiötlője egy interaktív személyiségteszt segítségével a közönséggel együtt deríti ki az igazságot az est meghívott „tesztalanyáról”. Jön a magyarázkodás, csodálkozás, bizonygatás! A szórakoztató, tesztelős megismerőshow januárban öt alkalommal jelentkezik, minden alkalommal délután öt órától. A Dumaszínház színpadán január 17-én először Aranyosi Pétert, majd 23-án Kőhalmi Zoltánt, 24-én Kovács András Pétert, végül 30-án Kiss Ádámot és 31-én Badár Sándort ismerheti meg igazán a közönség.
Januártól megújul a Duma Roast is. Az égetőshow új vendége Majoros Péter Majka lesz, és akiktől semmi jóra nem számíthat: Kiss Ádám, Dombóvári István, Csenki Attila, Felméri Péter és Tóth Edu. A műsor január 15-én 19:30-tól látható a Dumaszínházban.

Január 31-én egy ritkán látható produkcióval búcsúzunk az év első hónapjától, Badár Sándor és Fábry Sándor közös estjével. Az est folyamán olyan különleges élményben lehet része, hogy a két híres humorista, akik mindketten Sándorok, történeteket fognak mesélni Önnek, minimum kétszer egy órában a Corvin Dumaszínházban.