Az év végi fellépésdömping után nagyon hamar újra találkozhatnak Aranyosi Péterrel a Corvin Dumaszínházban. Január 5-én és 6-án is színpadra lép – utóbb Badár Sándorral közösen.

A te szakmádban is érezni az év végi hajtást? Sokfelé mész fellépni?

Természetesen, hiszen ilyenkor vannak a céges fellépések és a vállalti partik. Furcsábbnál furcsább éttermekben és vendéglátóhelyeken kell fellépnem, ami kihívások elé állítják az embert. A vállalati parti közönsége azért is keményebb dió, mert nem számít rám. A váratlan meglepetést miatt egy kicsit jobban be kell őket melegíteni, mint azokat, akik bejönnek egy átlagos előadásra.

Mi volt a legextrémebb karácsonyi vagy szilveszteri fellépésed?

Volt egy hely, ahol a közönség egyik fele a lábamat látta, a másik fele pedig a mellkasomat, mert két szint között kellett fellépnem egy csigalépcsőn állva. Vállalati szinten talán ez volt a legextrémebb.

Hogyan fog telni idén a karácsony otthon?

Nagyon csendesen fog telni. Sem anyósom, sem a szüleim nem jönnek, úgyhogy négyesben leszünk a gyerekekkel. Ennyi fellépés után nem is nagyon vágyom a nyüzsgésre.

Ki díszíti nálatok a fenyőfát? Van kedvenc karácsonyi menüd?

Nálunk a karácsonyfát a Jézuska hozza, amit a felnőttek díszítenek fel, természetesen titokban. Ahhoz persze, hogy a gyerekek figyelmét eltereljük a dologról, különböző titkosszolgálati módszereket kell bevetnünk, de eddig még nem buktunk le. A kedvenc menüm mindig az, amit anyukám szokott főzni. Van egy tipikus, karácsonyi étel, a babajka, ami egy alföldi specialitás. Egyébként mákos gubát takar.

Az új év is húzósan indul, január 5-én és 6-án is színpadra lépsz – utóbb Badárral közösen.  Sándorral régóta barátok vagytok?

A Badárral nem nehéz barátnak lenni, az első perctől kezdve barátok vagyunk.

Közösen fellépni már nehezebb?

Fellépni sem nehéz vele. Ez alól talán a Duma Jam a kivétel, mert abban mindenáron le akarja ordítani az embert a színpadról. Ha ketten vagyunk már sokkal kezelhetőbb a helyzet. Azt szeretem benne a legjobban, hogy nagyon cifrán tud fogalmazni. Egyszerűen imádom azt a történetszövést, amivel összerakja a mondandóját.