Vásároljon jegyet a Dumaszínház előadásaira az iskola első napján és járjon jól velünk.

Az iskolakezdés drága, de ezen a napon a Dumaszínház előadásai nem! Ha szeptember elsején 00:01 és 23:59 között vásárol jegyet online – az előszilveszteri és szilveszteri előadások kivételével – minden kitűzött előadásra, a vidékieket is beleértve, 30% kedvezményt biztosítunk.

Feledkezzen meg egy percre a beiratkozás bonyodalmairól, a stresszelős évkezdésről, böngéssze kicsit a Dumaszínház honlapját, hiszen a nevetés gyógyír.
Nézze át kínálatunkat, válogasson humortárunkból, melyben ismét sok újdonság akad: lesz Dombi a javából (ki mással, mint Dombival!), Vihar a biliben Kovács András Péterrel, Tévélaci Hadházival – vendég: Janklovics Péter – és Kanapé, ahová Tóth Eduval és Hajdú Balázzsal hömbörödhetnek le egy kis korszakidézésre.
Ha már iskolakezdési akcióról beszélünk, ne feledkezzünk meg a család legifjabb tagjairól sem, hiszen nekik is kínálunk minőségi szórakozást – legújabb gyerekelőadásként a Dumaszínházban a Pumuklit, amiben Éder mester szerepét Dombóvári István fogja magára ölteni, a Kompót Dumaklubban pedig Piroskát lehet majd megtekinteni.
Az ősz folyamán többször lesz Showder klub válogató és előzetes. Visszatér a színpadra a provokatív szabadgondolkodó Puzsér Róbert, folytatódik a Fiatal Félőrültek Fesztiválja, a Kompót Extra és még sorolhatnám.

Nincs más dolga, mint kiválasztani kedvencét, kedvenceit és szeptember elsején 30% kedvezménnyel vásárolni jegyet online.