Még több újdonság a Kompótban

2017 tavaszán sem leszünk híján az új bemutatóknak – a Kompót Dumaklub négy új előadását ajánljuk most Önöknek!

Március 12-én 19 órától Felméri Péter mellett a Dumaszínház új tehetségei, Bánházi Judit, Musimbe Dávid Dennis és Kővári Máté lépnek színpadra a Kompótban Tinder-tojás című műsorukkal. Most kiderül a válasz arra a kérdésre is, hogy van-e igaz szerelem ott, ahol minden tündérmese tindermese!

Szintén 12-én 21 órától a Dumaszínház és a Comedy Central tehetségkutatójának döntősei: a tanár, a pszichológus, az egykori artista és a színész adnak választ MINDENRE Három pasi meg egy Fruzsi című előadásukban. Színpadon Ács Fruzsina, Fülöp Viktor, Csík Gábor és Valtner Miklós.

Március 17-én a 18 éven felülieknek szóló Boszorkányüldözést élvezhetik a Magyarország, szereplek! győztese, Zabolai Margit Eszter, valamint Biri Balázs és Lakatos László előadásában. Közkeletű tévhiteket és szabadszájú állásfoglalásokat tartalmaz!

Április 7-én Hétköznapi gyarlóságok címmel Litkai Gergely, Ráskó Eszter, Elek Péter és a közönségdíjas Szabó Balázs Máté előadásának lehetnek részesei, akik őszintén kitárulkoznak a színpadon, és egy olyan lakossági pokolról mesélnek majd Önöknek, ahol az esendőség üstje alatt a lustaság hasábjai égnek.