Májusban indul a népszerű tévés műsorvezető, Kadarkai Endre élő színpadi beszélgetős műsora a Dumaszínházban Így ismerik? címmel.

Tizennyolc évesen a Riporter kerestetikben fedezték fel. Közvetlenül utána a Napkeltében kapott munkát, ahol szerkesztő-riporterként dolgozott. 2010-ben indította el Arckép című portréműsorát, amelyben a hazai kulturális élet jeles szereplőivel beszélgetett. A műsorban összesen 180 híresség nyílt meg a kamerák előtt. Legnagyobb visszhangot kiváltó interjúja a Kovács Ákossal készült rész volt, amelyben az énekes női egyenjogúságról tett megjegyzése váltott ki heves reakciókat. Emellett nevéhez fűződik a Csakazértis című műsor, amelyben hétköznapi példaképeket, tanulságos történeteket mutatott be. Mindkét sorozat legutóbb az Echo TV-n volt látható, májustól viszont a Story TV-n folytatódik népszerű beszélgetős műsora, az Arckép.

A Dumaszínházzal közös vállalkozása érdekes színfoltnak ígérkezik, hiszen a stand-up színpadon megszokottól komolyabb beszélgetésre, a portréműsoroknál megszokottól viszont fesztelenebbre és humorosabbra számíthatnak a nézők.

Elmondása szerint pályája során soha nem a vájkálás és a bulvártémák kivesézése volt a célja, és sok kollégájától eltérően mindig alaposan felkészül az interjúalanyok munkásságából. „Ha érzi a beszélgetőpartner, hogy valamilyen szinten felkészült vagy, gyakorlott és őszintén érdeklődő, könnyedén kialakulhat az a miliő, amiben a megkérdezett fesztelenebbül fog beszélni a dolgairól” – mondta egy korábbi interjúban a műsorvezető, majd hozzátette: „a Dumaszínház megkeresésének nagyon örültem, mert szerintem egy nagyon jó brand, régóta figyelem az ott zajló folyamatokat, abszolút politikamentes, korszerű, progresszív. Még viszonylag kevés pódiumbeszélgetést vezettem, és mindig is érdekelt, hogy létre lehet-e hozni azt a fajta intimitást vagy bensőségességet közönség előtt… Ez egy érdekes kihívás, én legalábbis azon leszek, hogy ez megtörténjen, másképp nincs értelme.”

Első interjúalanyai a Dumaszínházban Aranyosi Péter és Felméri Péter lesznek. Előbbivel május 10-én, utóbbival 24-én ül a közönség elé a Kompót Dumaklubban.