Legyél tagja a Dumaszínház családjának: megnyílt a Viber public chat!

Május 1-jétől a Dumaszínház is elérhető lesz a Viber csevegőhálózatán, ahol a public chathez csatlakozva tekinthetsz be az előadók egymás közötti zárt világába, valamint azonnal értesülhetsz a legújabb előadásokról, hírekről és jegyakciókról. Ráadásul pillanatok alatt el is intézheted a vásárlást.

Egy szimpla gombnyomással – ami a feliratkozás – olyan kulisszatitkokat olvashatsz, amelyeket korábban talán még a Dumaszínház előadói sem ismerhettek. Ugyanis a chatben ott lesznek mindannyian egymást kommentálva és egymás poénjaira rátromfolva. Olyan lesz, mintha egyszerre a színpadon lennének, ráadásul semmiről nem fogsz lemaradni, mert az elejéig visszatekerhető lesz az egész chat.

Szóval, ha rossz a kedved, csak kapd elő a telefonod és pillants bele a Dumaszínház public chatjébe, ahol jó eséllyel éppen valami vicces beszélgetésbe csöppensz majd. Nagyon könnyen előfordulhatnak belsős poénok, elszólások, amelyek talán csak élő adásban kapnak majd értelmet vagy magyarázatot.

Kell ennél több? Eláruljuk: egyelőre nem. És hogy mikor? Tegnapelőtt, vagyis május 1-jén, a munka ünnepén áll szolgálatba a Dumaszínház public chat, a Viberen.

A csatlakozás pedig végtelenül egyszerű: az itt látható QR-kódot beszkennelve rögtön elindul a telepített Viberen a public chat, de a csevegőprogramon belül erre a gombra kattintva is elérhető lesz.


Jó szórakozást hozzá!