Ahogy az várható volt, a Viber első napjaiban nem fogták vissza magukat az előadók. Van aki szobafestő lett, van, aki megtanult alvás közben szelfizni és van, aki talált egy csecsemőt.

Kiss Ádám viszont glory hole-t talált Celldömölkön. Az mondjuk minimum furcsa, hogy ő találta meg…

A keszthelyi Reneszánsz Erotikus Panoptikumban három magyar standupost is kiállítanak. Litkai Gergely, KAP és Hadházi László meg is mutatták, hogy melyik arckifejezésüket rögzítik majd szexi viaszfiguráikban.

Bálint Feri megmutatta, hogyan kirándulnak stílusosan az erdélyi srácok.

Döbbenet! Dombinak már csak 26 éve van hátra a nyugdíjig!

Mogács Dánielnek a világon egyedülállóan hülye telefonja van. Idézzük: “Egy gomb van rajta, de azt ha megnyomom, lefotóz. Segìts mester mit tegyek!” Ettől meg is ijedt. Érthető reakció. Bellus István szerint ez vezetékes telefon. Hm…

Kovács András Péterről egy tévéműsor leleplezte, hogy a csillogást választotta. Kár, pedig örültünk annak, hogy a Dumaszínház tagja.

Dombi képes alvás közben is szelfizni. Erre talán még Kim Kardashian sem képes.

Bálint Feri már majdnem elkezdte a műsort, amikor észrevette, hogy valami hiányzik…

Dombiról és Kiss Ádámról kiderült, hogy valójában őzikék. Vagy malacok.

Felméri Péter talált egy rá hasonlító gyereket. Ilyen mázlival lottóznia is kéne.

Tóth Szabi a Sztanyiszlavszkij-módszerben hisz: hogy hitelesen tudja előadni a színpadon a lakásfelújítós jelenetet, maga is szobafestővé változott. Ilyen az amikor egy előadó alárendeli magát szerepének és maximális alázattal közeledik a szerep felé.

Szóval érdemes követni, na.