A Dumafüred második beharangozó videójának főszereplője mesélt többek között arról is, hogy mennyire viselték meg a hordágyon fekve töltött végtelen órák.

Szerinted miért pont téged választottak a szerepre? Dobtak már mellkason fritőzzel?
– Biztos fentről jött az utasítás. Még soha sem dobtak meg fritőzzel, mellkason meg pláné nem. Elképzelheted a meglepetésem, amikor megtudtam, hogy ennek ellenére én kapom a szerepet. De ilyen az élet. Ha van tehetsége az embernek, eljátszik bármit.

Ki vagy mi volt az inspirációd, amikor készültél a szerepre?
– Mivel személyes tapasztalatból nem tudtam építkezni, megkerestem egy olyan embert, (János, 43), akit rendszeresen inzultáltak fritőzzel. Nem volt szívderítő látvány, teljesen megroskadt az élményektől. Ő adott pár tanácsot a szakszerű hordágy-felfekvésről és az érzelmi turbulenciákról, amik ilyenkor érhetik az embert.

Gondoltál arra, hogy újra játszanál hordágyon fekvő beteget a jövőben?
– Nem gondoltam rá, sőt. Ez a legrosszabb szerep. Elsőre azt gondolnád, hogy könnyű, de annyit toltak ide-oda a folyosón, hogy mire végeztünk teljesen elszédültem.

Ezek után hogy változott meg a véleményed a fritőzökről?
– A fritőz csak egy eszköz, ugyanolyan rosszul esett volna, ha más egyébbel vágnak mellkason. Kivéve a köteg húszezres. Az jöhet.

Íme a videó: