Visszatérnek a képernyőre sokak kedvenc faramuci úszómesterei, ám egy kis csavarral: a Mélyvíz minisorozat második évadában a strandolók rémálmaként bemutatkozó Endi és Pali bá ezúttal ugyanis a hírhedt magyar vendéglátásba ugrik fejest – a gyanútlan vendégek lehető legkisebb és a nézők legnagyobb örömére.

“Elnézést, Hölgyem, úgy látom, tészta került a spagettijébe! Máris kicseréljük!”

“Ne búsulj, lesz harmadik évad, és akkor végre lehet hipszter szakállad!”

Kovács András Péter és Janklovics Péter már első blikkre is bizalomgerjesztő és szimpatikus pincérjei egy kertvendéglőben lesik majd a vendégek minden rezdülését és teszik szép lassan tönkre a hely hírnevét.

“Akkor most próbáljuk ki azt, hogy KAP és Peti a két vendég, de ne cseréljetek helyet! Kamera forog, és tessék!”

“1500 egy deci, hogy lenne tablettás? Annak csak 1300 decije!”

A sorozat ismét egyperces életképekből áll majd, amelyben most Endi és Pali bá azt bizonyítja be, hogy a múlt heti pörköltek és a finnyás vendégek univerzumában is jól feltalálják magukat.

A nagyon várt záróráig előttük álló szörnyű, munkával teli időben nem csak kreatívan oldják meg a külön fizetést, vagy kellő pátosszal bonyolítják le a halotti torokat és a lagzikat, de a halászléhez is kizárólag frissen szerzik be a hozzávalókat.

“Remek boraink vannak: van fehér, vörös és meg az a magenta. Kollégám mindjárt elmagyarázza.”

Továbbá megtudhatjuk, hogy a csemege uborka és a fejes saláta közti különbséget firtatni valójában urizálás, de megvan a határozott véleményük a maradékot elcsomagoltató és az akciós ajánlatokat szó szerint értelmező vendégekről is.

De az is kiderül, hogy mit is jelent valójában a „nosztalgiavagdalt” vagy a „pincérnézés”.

Az új, harminc részes sorozat június 22-től látható a Comedy Central humorcsatornán.