Igen, Isten volt az első Karinthy-gyűrűs. Ha a teremtést nézzük, egyértelmű, hogy nagy humorherold: elég csak a kacsacsőrű emlősre vagy Donald Trumpra nézni. A képen az látható, amint éppen elhiteti Ádámmal, hogy neki adja a gyűrűt.

Szent István nem csak az első magyar király volt és államalapító, hanem az első Karinthy-gyűrűs. Hogy miért? Keresztény államot hozott létre a barbárok között. Sok korabeli azt hitte, ez a fazon viccel.

Középfölde legmókásabb krapekja. Készít egy szakajtónyi hatalom-gyűrűt, persze a legerősebbet megtartja magának. Kész röhej a pali.

A Szupercsapat vitán felül legviccesebb tagja volt az első modern kori Karinthy-gyűrűs. Mr. T, vagy, ahogy itthon ismerték T úr, megérdemelten kapta az elismerést.

Peti, a gólya a madárvilág Hadházi Lászlója és nem csak a testmagassága miatt. Téli afrikai lakhelyén, és Magyarországon nyújtott teljesítménye miatt kapott gyűrűt még 1989-ben.

A “Haza!” monológjával mindenkit megfektetett, nehéz röhögés nélkül bírni. Ő az első földönkívüli, aki megkapta ezt a rangos elismerést.

Kevesen tudják, hogy Johnny Depp-et az Ollókezű Edwardban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték, ám végül Karinthy-gyűrűt kapott.

A képen látható humorista a Fiatal Félőrültek Fesztiválján tűnt fel méhészeti témájú sztorikkal. Végül Karinthy kérésére, protekciósként kapta meg a díjat.

Hook kapitánynak kampóra jött a rangos elismerés.

Ő nem hivatalos úton jutott a díjhoz, de állítólag nem volt vészesen drága.